HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Simicska embe...

Simicska embereinek is megbocsát a NER

HIRDETÉS

Piacilag értelmezhető csúcsmenedzserek helyett segítő családtagok, kiugrott állami tisztviselők, politikai szövetségesek és egykori Simicska-szövetségesek is találhatóak a Mészáros Lőrinc cégeit irányító testületetekben – tárta fel a Válasz Online.

HIRDETÉS

Rehabilitálták azt a Baji Csabát, aki az első Orbán-kormány idején a Paksi Atomerőművet vezette, 2010 után pedig a Magyar Villamos Művek (MVM) élén landolt. Amikor viszont a miniszterelnök összeveszett Simicskával, elküldték onnan. Mostanra a jelek szerint megbocsátottak neki: tavaly egy sor olyan napelemcéget vett a nevére, amelyek irodája a Tiborcz Istvánhoz közel álló Czéh-Tóth család pécsi ingatlanában van. De ő vezeti már a Mészáros-féle Opus Global energetikai divízióját, néhány napja pedig ott van a Mátrai Erőmű felügyelőbizottságában.

Horváth Péter korábban a Fidesz szolnoki elnöke, 2010-től három évig pedig a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal vezetője volt. A G-nap után egy évig még vezethette az Első Nemzeti Közműszolgáltatót, majd tanácsadó lett. Most Baji érkezésével ő lett a Mátrai Erőmű vezérigazgatója.

Purgai Ferenc pár éve a Mezort Zrt. vezetőjeként még a kormány agrártámogatási politikáját kritizálta, de Mészáros érkezése után is maradhatott néhány leánycég élén. Vezető tisztséget visel a Lajta-Hanság Zrt.-ben, a Sárvári Mezőgazdasági Zrt.-ben, a Sárvári Vadkert Ingatlanhasznosító és Beruházó Zrt.-ben, idén pedig a családi agrárholdingként funkcionáló Talentis Agro Zrt. igazgatóságában is helyet kapott.

Tóth Marianna hiába volt a G-nap után is a Magyar Nemzet kiadója élén, és támadta be tavaly a kormánypárti Origo. Ma is ő vezeti a Nemzet Kft.-t, ahogy a Mahir Zrt.-t, a vagyonkezelő-ingatlanforgalmazó Rác-Ing Kft.-t, a Neo-Met Kft.-t és a Mundus Invest Zrt.-t.

HIRDETÉS

Vida Ildikóról már korábban megírta a sajtó, hogy Simicska-közelisége ellenére ma a B-Reklám Kft., illetve a Pro-Ráta, a Pro-Aurum és Megapolis Media részvénytársaságok vezetője. A 2018 elejéig a Simicska-plakátcégek élén található Fecske Csaba pedig az Euro Publicity Kft.-t, a Publimont Hirdetésszervező Kft.-t és az A Plakat Kft.-t irányítja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,378lájkolóTetszik
2,272követőKövetés
16,112feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az ostromló – Magyar Hang-ajánló

Karácsony Gergely-, noÁr- és Tóth Krisztina-interjú. Élet falun. Elveszti-e Pécset a Fidesz? Péntektől keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kell-e nekünk a Libra?

Zuckerbergék legutóbbi újítását nemcsak a szakértők nézik ferde szemmel, hanem azok a képviselők is, akik választóik pénze és személyi adatai miatt aggódnak.