HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Simicska embe...

Simicska embereinek is megbocsát a NER

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Piacilag értelmezhető csúcsmenedzserek helyett segítő családtagok, kiugrott állami tisztviselők, politikai szövetségesek és egykori Simicska-szövetségesek is találhatóak a Mészáros Lőrinc cégeit irányító testületetekben – tárta fel a Válasz Online.

HIRDETÉS

Rehabilitálták azt a Baji Csabát, aki az első Orbán-kormány idején a Paksi Atomerőművet vezette, 2010 után pedig a Magyar Villamos Művek (MVM) élén landolt. Amikor viszont a miniszterelnök összeveszett Simicskával, elküldték onnan. Mostanra a jelek szerint megbocsátottak neki: tavaly egy sor olyan napelemcéget vett a nevére, amelyek irodája a Tiborcz Istvánhoz közel álló Czéh-Tóth család pécsi ingatlanában van. De ő vezeti már a Mészáros-féle Opus Global energetikai divízióját, néhány napja pedig ott van a Mátrai Erőmű felügyelőbizottságában.

Horváth Péter korábban a Fidesz szolnoki elnöke, 2010-től három évig pedig a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal vezetője volt. A G-nap után egy évig még vezethette az Első Nemzeti Közműszolgáltatót, majd tanácsadó lett. Most Baji érkezésével ő lett a Mátrai Erőmű vezérigazgatója.

Purgai Ferenc pár éve a Mezort Zrt. vezetőjeként még a kormány agrártámogatási politikáját kritizálta, de Mészáros érkezése után is maradhatott néhány leánycég élén. Vezető tisztséget visel a Lajta-Hanság Zrt.-ben, a Sárvári Mezőgazdasági Zrt.-ben, a Sárvári Vadkert Ingatlanhasznosító és Beruházó Zrt.-ben, idén pedig a családi agrárholdingként funkcionáló Talentis Agro Zrt. igazgatóságában is helyet kapott.

HIRDETÉS

Tóth Marianna hiába volt a G-nap után is a Magyar Nemzet kiadója élén, és támadta be tavaly a kormánypárti Origo. Ma is ő vezeti a Nemzet Kft.-t, ahogy a Mahir Zrt.-t, a vagyonkezelő-ingatlanforgalmazó Rác-Ing Kft.-t, a Neo-Met Kft.-t és a Mundus Invest Zrt.-t.

Vida Ildikóról már korábban megírta a sajtó, hogy Simicska-közelisége ellenére ma a B-Reklám Kft., illetve a Pro-Ráta, a Pro-Aurum és Megapolis Media részvénytársaságok vezetője. A 2018 elejéig a Simicska-plakátcégek élén található Fecske Csaba pedig az Euro Publicity Kft.-t, a Publimont Hirdetésszervező Kft.-t és az A Plakat Kft.-t irányítja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,310lájkolóTetszik
3,042követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ami a börtön-kártérítések helyett inkább aggaszthatná a kormányt

Amíg azt látjuk, hogy félnivalójuk itt nem a nevetségesen enyhe büntetésekkel távozó agresszoroknak, hanem az áldozatoknak van, addig nem lesz változás.