HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Íme, a Fidesz...

Íme, a Fidesz legnagyobb ellenségei!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Halljuk a fakivágások hírét innen-onnan, Balatonról, Budapestről, mindenfelől. De szinte már csak a fővárosi, belvárosi esetekre kapjuk fel a fejünket, ha egyáltalán, hogy van még ott mit kivágni? 

A József nádor tér az ötödik kerületben nem tartozott a kedvenc parkjaim közé, leginkább csak átsétáltam rajta a tipikusan turistás mászkálgatásainkkor a Vörösmarty tér felé. Bandukolt az ember a nagy, öreg lombos fák árnyában, és arra gondolt, hogy mindjárt beletoppan az idegenforgalmi nyüzsgés gócpontjába, kerülgetheti a valamennyi náció adta tömeget, de ott a Duna korzó, ahol azért kisebb a zsúfoltság. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
Ahol Czinege Lajos hadseregtábornok elvtárs rád mosolyog | Magyar Hang

Aztán beütött az építkezés. Előbb jöttek a tervek, szép zöld volt minden, majd kerítést húztak, pányvát feszítettek, ágakat fűrészeltek, ritkítottak, csonkítottak, végül persze tarvágás; 24, százévesnél idősebb ostorfa tűnt el. Mindezt szakértő véleménnyel megtámogatva: 

„… a téren értékes gépkocsik parkolnak a fák alatt…”

HIRDETÉS

„… az egész fasort egyszerre eltávolítjuk, és előnevelt, idős, de más fajtájú példányokkal pótoljuk.”

És a kedvencem: 

„…várható élettartamuk mintegy húsz évet tehet ki, de ez a kialakuló klímaváltozás miatt nem garantált”.

HIRDETÉS

Nocsak, klímaváltozás? Hiszen az valami liberális humbug, nemdebár?

Orbánon innen, Orbánon túl | Magyar Hang

De amíg a nem létező klímaváltozás lecsap ránk, elkészül 525 autónyi mélygarázs, nyilvános WC, zuhanyzó, kerékpár- és motortároló, elektromos autók számára kialakított töltőállomás, autómosó, széf és csomagmegőrző, valamint további 71 felszíni parkoló is, ami a mélygarázsok miatt letarolt fákkal együtt hamisítatlan hungarikum. 

Az előnevelt fasort pedig türelmesen várjuk.

Iratkozzon fel Dévényi István Youtube-csatornájára további videókért!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,940lájkolóTetszik
3,634követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek