HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Következmény:...

Következmény: Szanyi Tibor már nem az MSZP alelnöke

HIRDETÉS

Visszahívta az MSZP alelnöki tisztségéből a párt Szanyi Tibort – értesült az Index. Az információt a párt sajtóosztálya is megerősítette, de részleteket nem akartak elárulni.

HIRDETÉS

Szanyi Tibor a szocialisták számára kudarcos – 6,6 százalékos – európai parlamenti választási eredménye óta élesen bírálta pártját. Egy nyílt levélben például arról írt, hogy az MSZP már nem párt, „csak egy degenerálódó belterjes klub”. Tóth Bertalan pártelnök nem sokkal később már jelezte, hogy többet nem lehet kibeszélni, ez egyfajta utolsó figyelmeztetésnek szánta.

Szanyi kifakadt: Ez így csak egy degenerálódó belterjes klub | Magyar Hang

Hosszú, nyílt levélben ekézi az európai parlamenti képviselői munkát kényszerből befejező Szanyi Tibor saját pártját. Az ATV-n jelent meg a dokumentum, amely első felében amiatt kritizál, hogy a szocialista párt választmánya nem nevekről szavazott múlt szombaton, amikor az egyetlen EP-mandátumuk gazdáját kereste, hanem csak fenntartotta a korábbi listát.

Június végén végül az MSZP elnöksége úgy döntött, hogy felfüggeszti Szanyi Tibor tagsági viszonyát, míg zajlik ellene a fegyelmi eljárás. Arra hivatkoztak, hogy az európai parlamenti és a budapesti előválasztási kampányban a párt megítélését nyilatkozataival és cselekedeteivel hátrányosan befolyásolta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,715lájkolóTetszik
2,812követőKövetés
18,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Nincs két Fidesz – Magyar Hang-ajánló

Tarlós István-, Péterffy Attila- és Kaláka-interjú, riport az ország egyik legszegényebb településéről. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kiderült, mi van a ferencvárosi titkos ajtó mögött

A IX. kerületi polgármesteri hivatalban bukkantak rá egy szekrény mögül nyíló külön kis helyiségre.

Vörös és fehér