HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Következmény:...

Következmény: Szanyi Tibor már nem az MSZP alelnöke

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Visszahívta az MSZP alelnöki tisztségéből a párt Szanyi Tibort – értesült az Index. Az információt a párt sajtóosztálya is megerősítette, de részleteket nem akartak elárulni.

HIRDETÉS

Szanyi Tibor a szocialisták számára kudarcos – 6,6 százalékos – európai parlamenti választási eredménye óta élesen bírálta pártját. Egy nyílt levélben például arról írt, hogy az MSZP már nem párt, „csak egy degenerálódó belterjes klub”. Tóth Bertalan pártelnök nem sokkal később már jelezte, hogy többet nem lehet kibeszélni, ez egyfajta utolsó figyelmeztetésnek szánta.

Szanyi kifakadt: Ez így csak egy degenerálódó belterjes klub | Magyar Hang

Hosszú, nyílt levélben ekézi az európai parlamenti képviselői munkát kényszerből befejező Szanyi Tibor saját pártját. Az ATV-n jelent meg a dokumentum, amely első felében amiatt kritizál, hogy a szocialista párt választmánya nem nevekről szavazott múlt szombaton, amikor az egyetlen EP-mandátumuk gazdáját kereste, hanem csak fenntartotta a korábbi listát.

Június végén végül az MSZP elnöksége úgy döntött, hogy felfüggeszti Szanyi Tibor tagsági viszonyát, míg zajlik ellene a fegyelmi eljárás. Arra hivatkoztak, hogy az európai parlamenti és a budapesti előválasztási kampányban a párt megítélését nyilatkozataival és cselekedeteivel hátrányosan befolyásolta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,223lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek