HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Fideszes trol...

Fideszes trollhadsereget lepleztek le a keszthelyiek

HIRDETÉS

Kamuprofilok támadták be a keszthelyi ellenzékieket, miután utóbbiak tiltakoztak a város utolsó szabadstrandjának fizetős „kutyás élményparkká” alakítása ellen. A változásról júniusban már beszámolt a Népszava, megírva, hogy miközben Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségei sorra tervezik a luxuslétesítményeket, addig a kevesebb pénzűeknek már nem lesz hol fürdeniük. A városi képviselő-testület Nagy Bálint alpolgármester javaslatára szünteti meg az utolsó szabadstrandot, hogy ott fizetős élménypark, piknikkert legyen helyette. Kovács Viktória helyi DK-s képviselő szerint az ötletről még az itteni kutyás szervezetek sem tudtak.

HIRDETÉS

A helyi ellenzékieket összefogó Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) ezután szervezett tiltakozó demonstrációt, amivel már kivívták a kormánypártok haragját. Így először dühös kommentelők lepték el a szervezet oldalát, majd a Pesti Srácok cikket írt a témáról. A forrásait a hatóságoknak kiszolgáltató Füssy Angéla arra hivatkozott, hogy nemrég még állatügyi ombudsmant akartak Karácsony Gergelyék, most bezzeg tiltakozik az ellenzék a kutyás park ellen. Füssy pedig cikkében még hivatkozott is a kommentelőkre, akik szerinte helyre tették a keszthelyi ellenzéket. „Hozzászólásaikban nem finomkodtak a keszthelyiek, és karakánul megmondták a véleményüket” – állította a Pesti Srácok.

Csak hogy a KÉVE most Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a dühös hozzászólók jó része valójában kamuképpel regisztrált troll. Az internetről lelopkodott profilképek mögött feltehetőleg a fideszes trollhadsereg emberei rejlenek. Az esetről a KÉVE nyomán elsőként az Alfahír közölt cikket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,949lájkolóTetszik
2,834követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Még úgy tűnne, elismerem Izraelt”

Főleg muszlim országok versenyzői bojkottálják a zsidó sportolók elleni küzdelmet.