HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Szabadságra m...

Szabadságra ment az egyetlen orvos, bezárt a kórházi osztály Gyulán

HIRDETÉS

Bezárt a Békés Megyei Központi Kórház gyulai rendelőintézetének bőrgyógyászati osztálya, miután az egyetlen orvos szabadságra ment – írta mai számában a Népszava. A lap szerint az osztályon a főorvoson kívül két rezidens dolgozik.

HIRDETÉS

Az újságnak egy olvasó mesélte el az édesanyja történetét, akinek testén hólyagok jelentek meg. Ezért kereste fel a bőrgyógyászati szakrendelést, ahol a kórház sürgősségi osztályára irányították. Innen küldték tovább a bőrgyógyászati osztályra, ahol közölték vele, hogy az egyetlen orvos szabadságon van. Ennek ellenére nem lehetetlen, hogy szakorvos vizsgálja meg, mert a főorvos a szabadsága ellenére bejár a kórházba egy beteghez. Szerencséje volt, az orvos ugyanis megvizsgálta, és befektette a kórházba. Két hét után az egyik nap azt mondták a nőnek, hogy gyógyultnak nyilvánítják, másnap hazaküldik, mert a főorvos ismét szabadságra megy. Ám el is utazik, és két rezidenssel nem működhet az osztály.

Az intézet a lap kérdéseire küldött válaszban nem tagadta, hogy ideiglenesen bezárták az osztályt. Közölték, „a Békés Megyei Központi Kórház mindkét telephelyén a bőrgyógyászati járóbeteg-ellátás és az ügyelet is fenntartott, a társosztályok (például belgyógyászat) besegítenek, ha szükség lenne fekvőbeteg-ellátásra. A betegellátás a nyári szabadságolások ideje alatt sem szünetel” – írták.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,400lájkolóTetszik
2,540követőKövetés
17,274feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gyűlöletkeltés időpocsékolás – Magyar Hang-ajánló

Interjú Csukás Istvánnal és Pálinkás Józseffel. Mennyit ér egy élet? Tiborc beszámolója az Electrolux nyíregyházi gyárából. Keresse a Magyar Hangot, mostantól plusz négy oldalon!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Ne legyél mártír” – erre kérték Brüsszelben Varga Juditot

Magyarországot megvédeni ment Brüsszelbe Varga Judit. Az igazságügyminiszter úgy véli, a hetes cikkely szerinti eljárás a bevándorláspárti liberális elit bosszúja.