HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Százmilliókér...

Százmilliókért szónokolt Orbán a Volton és a Balaton Soundon

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A hazai zenei fesztiválok fő szervezője, a Sziget Zrt. teljes éves reklámbevételének hetedét, azaz 208 millió forintot számlázott a Terror Házát működtető állami közalapítványnak – Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány (KKETTKK) – annak fejében, hogy a Volt és a Balaton Sound fesztiválokon az Orbán Viktor 1989-es, Nagy Imre újratemetésén elhangzott beszédéből vett részleteket is tartalmazó klipet levetítették a központi kivetítőkön – olvasható a G7 cikkében.

HIRDETÉS

Nem ez azonban az egyetlen jelentős összegű együttműködés a Sziget Zrt. és az állami közalapítvány között, hiszen 2016-ban, az 1956-os emlékév idején 300 milliót gombolt le a közalapítványról a Gerendai Károly és Lobenwein Norbert kisebbségi tulajdonában lévő vállalkozás. Akkor a Gyerek Sziget, a Volt, a Balaton Sound, a Sziget Fesztivál és a Strand Feszitiválon kellett megjeleníteni az 1956-os emlékévet.

Volt egyszer egy fesztivál | Magyar Hang

De nemcsak közvetlen reklámbevételek érkeznek a céghez az adófizetők pénzéből, hiszen a G7 szerint az állami és önkormányzati támogatások és megbízások a jegyeladások 3,3 százalékát tették ki 2013 és 2018 között. Ez az összeg hat év alatt elérte az 1,5 milliárd forintot. Ez azért mondható jelentősnek, mert ez idő alatt a vállalkozás nyeresége 3,3 milliárd forint volt, vagyis az adófizetők pénzéből csaknem megduplázták a Sziget Zrt. nyereségét az állami és önkormányzati juttatások.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,686lájkolóTetszik
2,948követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

(Forrás: A The European Conservative kiadvány Facebook-oldala)

Miközben Brüsszelben összeül az Európai Néppárt közgyűlése, Orbán Viktor Rómában egy konzervatív konferencián szólal fel...

A magyar kormányfő mellett Matteo Salvini, Marion Maréchal és Giorgia Meloni lesznek a „húzónevek” az olasz fővárosban megrendezésre kerülő találkozón.

Hatalom