HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Rogán Antal t...

Rogán Antal többet keres, mint Orbán Viktor

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Nyilvánosságra került, mennyit is keresnek az Orbán-kormány tagjai, ugyanis a Miniszterelnöki Kabinetiroda közzétette az állami vezetők juttatásait a kormány honlapján. Az az első pillanatra is látszik a napi.hu összeállításából, hogy egyik politikusnak sem kell sorba állnia az ingyenkonyhán, de az azért meglepő, hogy nem Orbán Viktor keresi a legtöbbet, holott ő miniszterelnöki és képviselői munkája után is megkapja a havi apanázsát. A kormányfő havi illetménye bruttó 1 millió 507 ezer forint, amit cafeteria-juttatás is kiegészít – idén januártól havi bruttó 200 ezer forint –, illetve képviselői munkája után havi 891 ezer forint a juttatása. A nyilvánosságra hozott adatok alapján kiderült, hogy Orbán Viktor jutalmat és célprémiumot nem kapott.

HIRDETÉS

Ennek ellenére mégsem ő, hanem Rogán Antal jobban áll nála a fizetési listán. A propaganda-miniszter ugyanis márciustól már havi 1 millió 979 ezer forintot keres, amihez hozzájön a 200 ezres havi cafeteriakerete, valamint a havi bruttó 891 ezer forintos képviselői díja. Jutalmat és célprémiumot ő sem kapott, viszont szolgálati gépkocsiként tavaly május óta egy 2015-ös VW Multivan kisbuszt használ.

Ugyanakkor Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációs államtitkár, Dömötör Csaba parlamenti államtitkár és Nagy János Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár a havi illetményeik mellett – bruttó 1,3 millió forint havi fizetés, 200 ezres cafeteriakeret és mindhármuknak egy-egy 2016-os Skoda Superb szolgálati autóként – 2019 júliusában kaptak a havi illetményükkel azonos összegű, azaz közel bruttó 1,3 millió forint „motivációs elismerést” is. Dömötör Csaba az államtitkári posztja mellett parlamenti képviselő is, ezért havi bruttó 891 ezer forint tiszteletdíjat is kap.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,901lájkolóTetszik
3,058követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valódi nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek