HIRDETÉS
HIRDETÉS

Robbanás volt egy lámpagyárban Dunakeszin

Szerző: | 2019. július 30., 11:04 | Belföld

A helyi televízió szerint többen is halláskárosodást szenvedtek, volt, akit a repeszek sebesítettek meg.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Robbanás volt Dunakeszin a Lighttech Lámpatechnológiai Kft. üzemében. Mindez még hétfőn dél körül történt, de aznap nem jelentek meg erről hírek, a helyi Keszi Channel is csak kedden délelőtt számolt be az eseményről.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese a Magyar Hang megkeresésére megerősítette, hogy valóban történt robbanás egy üzemi területen. A budapesti és a Pest megyei tűzoltók a helyszínre érkezve felvették a kapcsolatot a helyi szakemberekkel és átvizsgálták az üzemcsarnokot, ahol tűz nem volt. A bent dolgozókat kikísérték a csarnokból, a mobillaborral pedig ellenőrzéseket végeztek, de egészségre vagy környezetre káros anyagot nem találtak a levegőben.

A Keszi Channel információi szerint egy közel 150 méteres, túlnyomásos műanyag levegőztető robbant fel. Úgy tudják, hogy a repeszdarabok egy embert könnyebben megsebesítettek, több mint tízen pedig könnyű hallássérülést szenvedtek.

A Lighttech világítótesteket és szoláriumcsöveket gyárt.

Címkék: Dunakeszi, katasztrófavédelem, Lighttech Lámpatechnológiai Kft., robbanás, tűzoltóság


HIRDETÉS
Mini Svájc lett Kóspallag?

Mini Svájc lett Kóspallag?

„Úgy éreztem egy ideig, hogy források és a mozgástér hiánya miatt nem fogom tudni kiélni a kreativitásomat. Aztán átállítottam magam: ráálltam a társadalmi munka, a közösség erejére.”

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest