HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Jönnek a vála...

Jönnek a választások, jön a sikerpropaganda

HIRDETÉS

Fotókat, kisfilmeket, különféle dokumentációkat kért be a kormány országszerte a városok vezetőitől, hamarosan ugyanis nagyszabású kampány indulhat a sikeres fejlesztések bemutatására. Az erről szóló, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára által aláírt levelet a momentumos Kerpel-Forinus Gábor hozta nyilvánosságra.

HIRDETÉS

A településvezetőknek elküldött levél „örömmel tájékoztatja” a címzetteket, hogy a 2014 és 2020 közötti uniós fejlesztési ciklusban elért eredményeiket most bemutathatják. Az eredménykommunikáció keretében lesz majd például 18 megyei tájékoztatófüzet, lesznek sajtóhirdetések, nyomtatott kiadványok, rádiós- és videós spotok, de még óriásplakátok is.

Kerpel-Fronius Gábor

Az elmúlt napokban az alábbi levelet kapták meg a települési poglárm… esterek. Eszerint éppen az önkormányzati választások előtt indul egy olyan kommunikációs kampány, amely a megyék és a megyei jogú városok előrehaladását mutatja be. Nyilván a szokásos propagandakampány-recept következik, nyilván több milliárd forintból.

– Szerkesszük együtt azon sajtótermékeket, amelyek a 2014-2020-as fejlesztési időszak megvalósult projektjeit mutatják be, hangsúlyozva mindazon eredményeket, melyekre méltán lehetnek büszkék mind a pályázók, mind a fejlesztéseik előnyeit élvező állampolgárok – olvasható a levélben.

Sikerpropaganda, avagy itt van már a Kánaán | Magyar Hang

A dokumentumot nyilvánosságra hozó Kerpel-Fronius Gábor szerint tehát éppen az önkormányzati választások előtt indul egy olyan kommunikációs kampány, amely a megyék és a megyei jogú városok előrehaladását mutatja be. Azt még csak feltételezheti, hogy az eredményeket bemutató kormányzati kampány grafikai megvalósítása egészen véletlenül nagyon fog hasonlítani az önkormányzati kampányban a Fidesz által használt grafikai megoldásokhoz. – Aminek a szokásos módon az lesz a hatása, hogy szépen egymásra épül a kormánypárti propaganda és a Fidesz helyi kampányai – írta. Mindehhez persze hozzátartozik, hogy a kormányzattal és a Fidesszel szemben az ellenzéknek lényegesen szűkösebbek az erőforrásai.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,557lájkolóTetszik
2,563követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Vik-tor, Vik-tor!

A rajongó/katona akkor sem fogalmaz meg kritikát, ha feketén-fehéren egyértelmű, hogy rajongásának tárgya/vezénylőtábornok hibát követett el. Vagy Orbán-szelfi, vagy újságírás.

Szürke zóna