HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Valami bűzlik...

Valami bűzlik Budapesten

HIRDETÉS

Csütörtök délután óta egyre jobban terjed a bűz a fővárosban, Buda után már a teljes településen lehet érezni az ürülékszagot. Ahogy a Magyar Narancs Online említette, a IX. kerületi szerkesztőségüket is elérte, ahogy a Magyar Hang közelben lévő irodájánál szintén érezni a bűzt. Hamarosan gyanú ébredt, miről lehet szó: Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás a Facebook-oldalán írta, hogy Zsámbékon nedvestrágyáznak, és a nagy szél viszi szét a szagot.

Wittinghoff Tamás

Iszonyatos bűz terjeng Budaörsön. A közteresek nyomoznak, de egyelőr… e semmi nyom. Közben kiderült, hogy a környező települések is bűzölögnek… Most jött az infó, hogy Zsámbékon állítólag hígtrágyáznak és a nagy szél viszi szét. Ellenőrizzük, de ez borzalmas…

HIRDETÉS

Wittinghoff az Index megkeresésére közölte, reggel óta érezte a szagot, és eleinte azt hitte, Budaörsön kell keresni az okát. Már helikopteres kerestetést tervezett, amikor a törökbálinti rendőrségtől azt az információt kapta, hogy Zsámbékról érkezik a szag.

Az Indexnek viszont Horváth László, a település polgármestere azt válaszolta: épp a kertjében ül, és nem érez semmilyen szagot. Elmondása szerint Zsámbékon nincs olyan cég, ami trágyázna, így biztos nem onnan jön a bűz. A gyanúja szerint a gyermelyi gyár lehet a felelős, miután minden évben kiszórják a tyúktrágyát. A lap kereste a gyermelyi tésztagyárat is, de egyelőre nem sikerült elérni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,016lájkolóTetszik
2,837követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Újabb EU-s terveket bírál a magyar kormány

Magyarország egyetért azzal, hogy új Afrika-stratégiára van szükség, a kérdés ennek a tartalma – mondta Szijjártó.

Koravén demokraták