HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Valami bűzlik...

Valami bűzlik Budapesten

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Csütörtök délután óta egyre jobban terjed a bűz a fővárosban, Buda után már a teljes településen lehet érezni az ürülékszagot. Ahogy a Magyar Narancs Online említette, a IX. kerületi szerkesztőségüket is elérte, ahogy a Magyar Hang közelben lévő irodájánál szintén érezni a bűzt. Hamarosan gyanú ébredt, miről lehet szó: Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás a Facebook-oldalán írta, hogy Zsámbékon nedvestrágyáznak, és a nagy szél viszi szét a szagot.

Wittinghoff Tamás

Iszonyatos bűz terjeng Budaörsön. A közteresek nyomoznak, de egyelőr… e semmi nyom. Közben kiderült, hogy a környező települések is bűzölögnek… Most jött az infó, hogy Zsámbékon állítólag hígtrágyáznak és a nagy szél viszi szét. Ellenőrizzük, de ez borzalmas…

Wittinghoff az Index megkeresésére közölte, reggel óta érezte a szagot, és eleinte azt hitte, Budaörsön kell keresni az okát. Már helikopteres kerestetést tervezett, amikor a törökbálinti rendőrségtől azt az információt kapta, hogy Zsámbékról érkezik a szag.

Az Indexnek viszont Horváth László, a település polgármestere azt válaszolta: épp a kertjében ül, és nem érez semmilyen szagot. Elmondása szerint Zsámbékon nincs olyan cég, ami trágyázna, így biztos nem onnan jön a bűz. A gyanúja szerint a gyermelyi gyár lehet a felelős, miután minden évben kiszórják a tyúktrágyát. A lap kereste a gyermelyi tésztagyárat is, de egyelőre nem sikerült elérni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,929lájkolóTetszik
3,630követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek