HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Levélben fela...

Levélben feladott húszezressel akart vesztegetni, lebukott

HIRDETÉS

A katasztrófavédelem egyik munkatársát akarta megvesztegetni egy férfi, ráadásul ennek elég sajátos módját választotta – ez derül ki egy ügyészségi közleményből, amelyről a HVG számolt be.

HIRDETÉS

A történet lényege, hogy az 53 éves férfi lakásában a kéményseprő-ipari közszolgáltató több szabálytalanságot is feltárt, az ezek kijavításáról szóló papírokat pedig be kellett volna mutatnia az illetékes katasztrófavédelmi kirendeltségen. A tulajdonos levelet írt az ügyintéző tűzoltó főhadnagynak, de a szükséges dokumentumok helyett csak azt kérte, hogy szüntessék meg ellene az eljárást. Ehhez kellő nyomatékot is akart adni, mégpedig úgy, hogy egy húszezrest is elhelyezett a borítékban.

A pénzt a katasztrófavédelem levélbontó ügyintézője találta meg és jelentette a vezetőjének. A Fővárosi Főügyészség a férfivel szemben hivatali vesztegetés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, ezért a bűncselekményért akár három évet is lehet kapni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,708lájkolóTetszik
2,810követőKövetés
18,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Nincs két Fidesz – Magyar Hang-ajánló

Tarlós István-, Péterffy Attila- és Kaláka-interjú, riport az ország egyik legszegényebb településéről. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Orbán Viktor: Beleugrik a majom a vízbe

A miniszterelnök szerint Soros György személyesen is meg akarta akadályozni, hogy Várhelyi Olivér uniós biztos legyen.

Járóka