HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nagy Blanka ö...

Nagy Blanka önkormányzati képviselő lenne Kiskunfélegyházán

HIRDETÉS

– Mától hivatalosan is önkormányzati képviselő jelölt lettem! – írja Nagy Blanka Facebook oldalán.

HIRDETÉS

A fiatal kiskunhalasi lány az elmúlt év végén lezajlott egyik tüntetésen „szabad szájú” szónoklatával szerzett országos ismertséget, és vívta ki a jobboldali bulvársajtó érdeklődését a középiskolai osztályzatai iránt.

A most helyi politikusi terveket szövő Nagy Blanka azt írja a Facebook-oldalán: „Rengeteg tervem és ötletem van arra, hogy hogyan tudnám a lakókkal együtt Kiskunfélegyháza 8. körzetét egy élhetőbb és biztonságosabb környékké varázsolni mind az itt élő emberek és állataik számára”.

Blanka Nagy

Mától hivatalosan is önkormányzati képviselő jelölt lettem! Rengeteg tervem és ötletem van arra, hogy hogyan tudnám a lakókkal együtt Kiskunfélegyháza 8. körzetét egy élhetőbb és biztonságosabb…

Azt ígéri, hogy programját hamarosan nyilvánosságra hozza, ebből annyit mondott el előzetesen, hogy fontosnak tartja az akadálymentes közlekedést, a környezetvédelmet valamint a magántulajdon biztonságát.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,506lájkolóTetszik
2,556követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Fesztiválszezon

Macski, nyuszka, egér. Mára az összes ilyen nevű állat kihalt. Lehet, hogy emiatt kerültek egymástól még messzebb az emberek.