HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Állatkínzás: ...

Állatkínzás: revansot akartak venni a szurkolók a balotaszállási nőn

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Revansvétellel fenyegetőzik oldalán a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport, kilátásba helyezve, hogy a jövőben is visszatér Balotaszállásra. A fekete pólóba öltözött, számos kigyúrt, kopasz férfit a tagjai között tudó csapat amiatt az asszony miatt dühödött fel, aki nemrég a kocsija után kötötte a kutyáját. Az állat belehalt az így szerzett sérülésekbe. Az elkövetővel szemben azóta eljárás indult, de ezzel láthatólag nem elégszenek meg az önmagukat állatvédőnek nevező szurkolók.

HIRDETÉS

Hétfőn arról számolt be a csoport, hogy vasárnap lenn járt Balotaszálláson, „voltak terveink, hogy miként veszünk revansot.” A Facebook-bejegyzésükben azt írják, civilek jelenlétét sem kívánták, és olyanok utaztak oda, akik bevállalták volna a büntetőjogi következményeket is. Viszont amikor megérkeztek, rendőrökkel találták szembe magukat, akik nem engedték őket, hogy megközelítsék a tanyát. „Bárhonnan próbáltunk kis fondorlattal bejutni, azonnal 10 rendőr szaladt felénk” – panaszolták a szurkolók, akik állításuk szerint az ott maradt állatokat is szemügyre akarták venni, hogy segítsenek nekik, ha erre szükség lenne.

Lincselőktől tarthat a balotaszállási állatkínzó nő | Magyar Hang

A bejegyzésben még hozzátették, hogy ők kivárják, amíg az asszony hazaérkezik, és akkor oda fognak menni, hogy belenézzenek a szemébe. „Miután órákig próbálkoztunk bejutni a tanyára, sikertelenül, úgy döntöttünk, hogy meglátogatjuk az ellátó állatorvost is. Beszélni szerettünk volna vele is az üggyel kapcsolatban. Betekintést kapni esetleg a jegyzőkönyvbe, válaszokat kapni egy csomó fontos kérdésünkre” – szőtték tovább történetüket a szurkolók, de ezzel sem jártak sikerrel, csak a helyettest érték el telefonon. „Nem végeztünk. Visszamegyünk” – fenyegetőztek a posztjuk végén, képeket is közzétéve a kirándulásukról.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,209lájkolóTetszik
3,029követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

637 százalékkal nőtt a képviselők vagyona

Egy 2010 óta a parlamentben ülő képviselő átlagos pénzügyi vagyona 3,1 millió forintról 23 millióra nőtt.

Egyedi ügyeink