HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Állatkínzás: ...

Állatkínzás: revansot akartak venni a szurkolók a balotaszállási nőn

HIRDETÉS

Revansvétellel fenyegetőzik oldalán a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport, kilátásba helyezve, hogy a jövőben is visszatér Balotaszállásra. A fekete pólóba öltözött, számos kigyúrt, kopasz férfit a tagjai között tudó csapat amiatt az asszony miatt dühödött fel, aki nemrég a kocsija után kötötte a kutyáját. Az állat belehalt az így szerzett sérülésekbe. Az elkövetővel szemben azóta eljárás indult, de ezzel láthatólag nem elégszenek meg az önmagukat állatvédőnek nevező szurkolók.

HIRDETÉS

Hétfőn arról számolt be a csoport, hogy vasárnap lenn járt Balotaszálláson, „voltak terveink, hogy miként veszünk revansot.” A Facebook-bejegyzésükben azt írják, civilek jelenlétét sem kívánták, és olyanok utaztak oda, akik bevállalták volna a büntetőjogi következményeket is. Viszont amikor megérkeztek, rendőrökkel találták szembe magukat, akik nem engedték őket, hogy megközelítsék a tanyát. „Bárhonnan próbáltunk kis fondorlattal bejutni, azonnal 10 rendőr szaladt felénk” – panaszolták a szurkolók, akik állításuk szerint az ott maradt állatokat is szemügyre akarták venni, hogy segítsenek nekik, ha erre szükség lenne.

Lincselőktől tarthat a balotaszállási állatkínzó nő | Magyar Hang

A bejegyzésben még hozzátették, hogy ők kivárják, amíg az asszony hazaérkezik, és akkor oda fognak menni, hogy belenézzenek a szemébe. „Miután órákig próbálkoztunk bejutni a tanyára, sikertelenül, úgy döntöttünk, hogy meglátogatjuk az ellátó állatorvost is. Beszélni szerettünk volna vele is az üggyel kapcsolatban. Betekintést kapni esetleg a jegyzőkönyvbe, válaszokat kapni egy csomó fontos kérdésünkre” – szőtték tovább történetüket a szurkolók, de ezzel sem jártak sikerrel, csak a helyettest érték el telefonon. „Nem végeztünk. Visszamegyünk” – fenyegetőztek a posztjuk végén, képeket is közzétéve a kirándulásukról.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,509lájkolóTetszik
2,557követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kurz már koalíciós partnerét keresi

Az Osztrák Néppárt az előrehozott választások biztos esélyese Ausztriában, ám nagy kérdés, hogy az ÖVP kivel fog együtt kormányozni.

Tüzek