HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Családi tragé...

Családi tragédia történt a II. kerületben, egy négyéves kisgyerek is meghalt

HIRDETÉS

Családi tragédia történt pénteken Budapesten, egy II. kerületi lakásban, egy férfi megölte élettársát és kisgyermeküket, majd öngyilkos lett.

HIRDETÉS

A rendőrség közleménye szerint egy budai lakás tulajdonosa pénteken 11 óra 55 perckor hívta a rendőrséget, mert nem tudta elérni telefonon a bérlőit. Amikor a II. kerületi járőrök a helyszínre értek, a lakásban egy férfi, egy nő és egy kisgyermek holttestét találták. Mivel felmerült az idegenkezűség gyanúja emberölés miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya – közölték.

Az Index kora délutáni beszámolója szerint a rendőrség nagy erőkkel vonult ki, és még a lakókat sem engedik be a Zöldlomb utcai társasházba, ahol az emberölés történt.

Rendőrségi szalag egy II. kerületi lakás előtt 2019. augusztus 23-án (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)
Rendőrségi szalag egy II. kerületi lakás előtt 2019. augusztus 23-án (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Munkatársunk fél négykor a rendőrség helyszíni tájékoztatása alapján arról számolt be, hogy a gyanú szerint a 35 éves férfi, S. Levente meggyilkolta 31 éves élettársát és négyéves kisgyermüket, majd öngyilkos lett. A járda akkor még le volt zárva a társasház előtt, de már csak három rendőrautót lehetett látni, az autóforgalom is zavartalan volt.

Az Index úgy tudja, hogy a Zöldlomb utcának ez a háza csütörtökön visszhangzott a család veszekedésétől, és bár a lakók értesítették a rendőrséget, intézkedés nem történt. Állítólag hallatszott egy hangos sikoly is, amely miatt szintén riasztották a rendőröket, mert utána nem érzékeltek mozgást, de ennek ellenére nem történt semmi. – Pár napja az anyuka hívta ki a rendőröket, mert a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba, akkor kijöttek, majd 10 perc múlva elmentek – írta a a portál egyik olvasója. 

HIRDETÉS

Az Index minderről megkérdezte a rendőrséget, amelytől azt a választ kapta, hogy augusztus 20-án, vagyis kedden 13 óra 8 perckor történt egy rendőri intézkedés. A járőröket egy nő riasztotta,a amiért az élettársa elvette a kulcsait, de a helyszínen mind a ketten azt mondták, hogy a szóváltás után rendezték a vitát. „A helyszínen további rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel. A nyomozás érdekeire való tekintettel, az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást nem kívánunk adni” – írta a rendőrség az Indexnek.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,436lájkolóTetszik
2,551követőKövetés
17,200feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gyűlöletkeltés időpocsékolás – Magyar Hang-ajánló

Interjú Csukás Istvánnal és Pálinkás Józseffel. Mennyit ér egy élet? Tiborc beszámolója az Electrolux nyíregyházi gyárából. Keresse a Magyar Hangot, mostantól plusz négy oldalon!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem volt mozdonyvezető, nem jártak a vonatok

A Közlekedő Tömeg Egyesület információi szerint szeptember 17-én négy elővárosi vonat azért nem indult el a végállomásról, mert nem volt rájuk mozdonyvezető.

Nekünk harangoztak?

Mennyit ér egy élet?