HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Családi tragé...

Családi tragédia történt a II. kerületben, egy négyéves kisgyerek is meghalt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Családi tragédia történt pénteken Budapesten, egy II. kerületi lakásban, egy férfi megölte élettársát és kisgyermeküket, majd öngyilkos lett.

HIRDETÉS

A rendőrség közleménye szerint egy budai lakás tulajdonosa pénteken 11 óra 55 perckor hívta a rendőrséget, mert nem tudta elérni telefonon a bérlőit. Amikor a II. kerületi járőrök a helyszínre értek, a lakásban egy férfi, egy nő és egy kisgyermek holttestét találták. Mivel felmerült az idegenkezűség gyanúja emberölés miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya – közölték.

Az Index kora délutáni beszámolója szerint a rendőrség nagy erőkkel vonult ki, és még a lakókat sem engedik be a Zöldlomb utcai társasházba, ahol az emberölés történt.

Rendőrségi szalag egy II. kerületi lakás előtt 2019. augusztus 23-án (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)
Rendőrségi szalag egy II. kerületi lakás előtt 2019. augusztus 23-án (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Munkatársunk fél négykor a rendőrség helyszíni tájékoztatása alapján arról számolt be, hogy a gyanú szerint a 35 éves férfi, S. Levente meggyilkolta 31 éves élettársát és négyéves kisgyermüket, majd öngyilkos lett. A járda akkor még le volt zárva a társasház előtt, de már csak három rendőrautót lehetett látni, az autóforgalom is zavartalan volt.

HIRDETÉS

Az Index úgy tudja, hogy a Zöldlomb utcának ez a háza csütörtökön visszhangzott a család veszekedésétől, és bár a lakók értesítették a rendőrséget, intézkedés nem történt. Állítólag hallatszott egy hangos sikoly is, amely miatt szintén riasztották a rendőröket, mert utána nem érzékeltek mozgást, de ennek ellenére nem történt semmi. – Pár napja az anyuka hívta ki a rendőröket, mert a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba, akkor kijöttek, majd 10 perc múlva elmentek – írta a a portál egyik olvasója. 

Az Index minderről megkérdezte a rendőrséget, amelytől azt a választ kapta, hogy augusztus 20-án, vagyis kedden 13 óra 8 perckor történt egy rendőri intézkedés. A járőröket egy nő riasztotta,a amiért az élettársa elvette a kulcsait, de a helyszínen mind a ketten azt mondták, hogy a szóváltás után rendezték a vitát. „A helyszínen további rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel. A nyomozás érdekeire való tekintettel, az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást nem kívánunk adni” – írta a rendőrség az Indexnek.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,270lájkolóTetszik
3,038követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kövér: a liberálisok ismérve a másság elviselésének képessége

Emlékek a Fidesz „diplomás kommunista" korszakából: a nép-nemzeti ideológia ártalmas, a liberalizmus jó.