HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Drog, prostit...

Drog, prostitúció és kannibálok: kérdőjelek a brutális csecsemőgyilkosság körül

HIRDETÉS

A tizenegy hónapos Hanna tiszaburai temetésén csoda történt. A zsibongó gyerekek azért veszekedtek a szüleikkel, mert mind ki akartak menni a temetőbe. Hanna nagyapja, Zsigmond szerint az egész olyan volt, mintha hívták volna őket.

HIRDETÉS

(…)

Hanna halálában az az egyetlen biztos, hogy „felnőttek bántották”. Kunmadaras utolsó utcájából vitte el a mentő a csecsemőt, négy helyen volt eltörve a koponyája. A Tiszaburától harminc kilométerre fekvő településre egy interneten megismert fiú miatt költözött Hanna anyja, Paula. A rendőrség őt gyanúsította meg a gyilkosság elkövetésével. A huszonegy éves lányt a karcagi rendőrkapitányságon hallgatták ki, az után öngyilkosságot kísérelt meg: kiugrott a második emeletről. Jelenleg Debrecenben ápolják.

„Ma az én gyerekem, holnap egy magyaré” | Magyar Hang

(…)

– Nekem először azt mondta Paula, hogy nem ő volt, aztán meg azt, hogy „mindent magamra vállaltam”. Mikor megkérdeztem, hogy miért ugrott le, azt felelte, a halacskák csalogatták le – meséli a asszony. Közben Zsigmond és a köré gyűlt utcabeliek egybehangzóan állítják, Paula korábban biztos nem drogozott, de azt nem tartják kizártnak, hogy Kunmadarason rászoktathatták a kábítószerre. Hanna nagyapja biztos abban, hogy nem a lánya volt a gyilkos, több változata is van, hogy mi történhetett valójában. Poligráfos vizsgálatot szeretne, vagy azt, hogy addig szoríthassa Paula fiújának a torkát, amíg ki nem derül az igazság.

HIRDETÉS

(…)

Miért gondolják a rokonok, hogy nem Paula volt a gyilkos? Milyen elméletei vannak a nagyapának? Mi bizonyítja, hogy Paulát futtatták? Kik azok a kannibálok? Mit gondolnak Kunmadarason, ki követte el a gyilkosságot? A teljes riportot keresse a Magyar Hang augusztus 30-án megjelent 2019/35. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja jövő csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/35. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Tompos Ádám
Tompos Ádám
„Az igazság odaát, a valóság odakint van”

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,093lájkolóTetszik
2,840követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

EU-csúcs: sok pénzről lesz szó Brüsszelben

A magyar kormánynak magyarázatot kell adnia Kovács Zoltán botrányára is.

Az erőszak nemtelen