HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „Gátat kell s...

„Gátat kell szabni a városképet meghatározó épületek ledózerolásának”

HIRDETÉS

A közöny leváltása az önkormányzatokban kezdődhet – mondta a Magyar Hangnak adott interjújában a ferencvárosi előválasztás győztese. Baranyi Krisztina beszélt a Fidesz és az MSZP közös mutyijairól, a beárazott korrupcióról, műemlékvédelemről, bérlakásállományról, a közélet megtisztításáról is.

HIRDETÉS

Részletek a Magyar Hang augusztus 30-i (2019/35.) számában, pénteken megjelenő interjúból!

(…)

– Ha nyer a választáson, és polgármester lesz önből, éppen azokkal az emberekkel kell majd együtt dolgoznia, akikkel eddig keményen bírálták egymást. Hogyan fog közösen menni a munka, ha ennyire mélyek az ellentétek?
– Ez nem egy családi kötelék. Egy bizonyos célért dolgozunk, ami ennek az oldalnak a közös célja: tiszta, átlátható közélet, fejlődő kerület, a zöldterületek növelése, a közbiztonság és köztisztaság javítása. A személyes ellentétek ilyenkor huszadrangúvá válnak.

A megyei jogú városok felében is nyerhet az ellenzék? | Magyar Hang

– Azt mondta, ha polgármester lesz, nem lesz Ferencvárosban korrupció. Ezt hogyan érné el?
– Ez a világ legegyszerűbb dolga. Ferencvárosban mindent nyilvánosságra fogok hozni, nemcsak a testületi üléseket, hanem a döntés-előkészítő folyamatokat, a bizottsági üléseket, a szerződéseket. Kommunikálni fogom a terveimet, elképzeléseimet, azt, hogy mire akarunk pénzt költeni. Nem lesznek „üzleti titkok”, így pedig azonnal látni lehet majd, ha valaki a kerület érdekével szembemenne. Vagyis, aki lopni akar, az éppen a nyilvánosság miatt kétszer, háromszor is meggondolja majd.

HIRDETÉS

(…)

Elég legitimációnak érzi az előválasztás megnyerését? Tényleg kompromisszumképtelen? Hogy érné el, hogy ne legyen korrupció Ferencvárosban? Tapasztalt-e összejátszást a Fidesz és az MSZP között? Hogyan tudná érvényesíteni az akaratát? Mit tenne, hogy élhetőbb legyen a kerület? Van elég önkormányzati bérlakás? Lesz elég pénz? Érdekli az embereket a korrupció? Magyarországon még demokrácia van? Mit lehet kezdeni a fásultsággal? Kiüresíti a Fidesz az önkormányzatokat? A válaszokat keresse a Magyar Hang augusztus 30-án megjelent 2019/35. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja jövő csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/35. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,498lájkolóTetszik
2,557követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Fesztiválszezon

Macski, nyuszka, egér. Mára az összes ilyen nevű állat kihalt. Lehet, hogy emiatt kerültek egymástól még messzebb az emberek.