HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Parancsba ado...

Parancsba adott árulózásról beszélt Szombathely fideszes alpolgármestere

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Arról beszélt Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere az ugytudjuk.hu-nak hogy kiadták nekik azt, hogy frakciótársaival „bevándorláspártinak, szivárványkoalícósnak, meg árulónak kell megszólítani” a képviselőtársaikat. Koczka egyébiránt az októberi választáson már mint független polgármesterjelölt indul, a Pro Savaria színekben pedig egyéni képviselőjelöltként méretteti meg magát. A szombathelyi fideszes belharcról ITT olvashat bővebben.

HIRDETÉS

Koczka felidézte a szombathelyi erőviszonyokat átalakító rendkívüli közgyűlés azon jelenetét is, amikor megjelent Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője.

„Felállnak, gratulálnak, hízelegnek, hol a Hendének, hol a Puskásnak. Hol tartunk?
A 70-es években elég sokat jártam Erdélyben. A mai napig megvannak azok a könyvek, amikben kiadták a Ceaușescu beszédeit, amikbe még a taps helye is bele volt írva. Újra itt tartunk?”

A Fidesz akarata ellenére Jordán Tamás Szombathely díszpolgára lesz | Magyar Hang

Szombathely díszpolgára lesz Jordán Tamás. A Kossuth-díjas színművészt a Weöres Sándor Színház létrehozásáért részesíti az elismerésben az ellenzéki többségű önkormányzat – közölte a Nyugat.hu. A portál beszámolója szerint a város közgyűlésén Nemény András az Éljen Szombathely frakcióvezetője nevében Jordánt javasolta a címre.


Koczka utalt arra is, hogy nem mehetett le a megyeszékhely fesztiválján a helyi színház igazgatójának, Jordán Tamásnak a darabja, mert az nem tetszett Puskás Tivadarnak, a város fideszes polgármesterének.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,745lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Elkezdték felvásárolni a magyarok a tartós élelmiszereket

Negyvenöt perces sor a kasszánál, bizonyos árucikkeknél kiürült polcok, zsúfolásig tömött bevásárlókocsikat tologató vevők – az egyik budapesti diszkont áruházban jártunk szerda koraeste.