HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kizárták a Fi...

Kizárták a Fideszből a szombathelyi alpolgármestert

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Kizárták a Fideszből Koczka Tibor alpolgármestert. A hírt maga jelentette be a közösségi oldalán. Koczka – aki független polgármesterjelöltként indul a választáson – azt írta, hogy a kizárása meglepetést nem okozott számára, mert tudta, hogy amint nyilvántartásba veszik független jelöltként, ez meg fog történni.

A bejegyzésben arra is kitér, hogy Hende Csaba választókerületi elnök ugyan azt hazudja, hogy kilépett a pártból, de ez nem igaz. – Magamtól soha nem léptem volna ki, mégis kötelességemnek éreztem, hogy elinduljak független jelöltként – írta. Szerinte nem ő hagyta cserben a szombathelyi Fideszt, hanem a helyi Fidesz hagyta cserben a városban a konzervatív szavazókat és a polgári értékeket. A városban a Fidesz egyébként Balázsy Pétert, a megyei önkormányzat jegyzőjét indítja.

HIRDETÉS

– Én ugyanott állok, mióta politikus lettem, ugyanazt képviseltem közgyűlési tagként, alpolgármesterként és most független polgármesterjelöltként is. Elválnak az útjaink a Fidesszel, de nekem nincs szégyellni valóm. Én abban hiszek, hogy a politikában a pozíció eszköz, és nem cél. Én Szombathelyért akarok dolgozni, nem egy pártért. Meggyőződésem, hogy a városnak nyugalomra, békére, együttműködésre, közös célokra és közös cselekvésre van szüksége. Az árkokat nem mélyíteni kell, hanem betemetni, de úgy, hogy nem engedünk az elveinkből. Nekem ez jelenti a valódi kihívást politikusként. Én ebben hiszek, a szombathelyi Fidesz pedig a kizárásommal kimondta, hogy ezt a hozzáállást nem tűri meg a soraiban – fogalmazott.

Parancsba adott árulózásról beszélt Szombathely fideszes alpolgármestere | Magyar Hang

Az idén már függetlenként induló Koczka Tibor kitálalt a kormánypárt belső viszonyairól.

Kocka Tibor alpolgármester – emlékeztetett az Index – a héten adott interjút a helyi Úgytudjuk.hu portálnak, amelyben többek között elmondta, hogy központilag mondták meg, hogy bevándorláspártinak kell nevezni az ellenzéket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,949lájkolóTetszik
3,183követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ha ez a tendencia folytatódik, Budapest gócpont lehet

A Pesti úti idősek otthonában 53 ápoltnak és 12 ápolónak lett pozitív a tesztje, de a vizsgálatok még tartanak.