HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Többen megsér...

Többen megsérültek a szegedi viharban

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Leszakadtak felsővezetékek, sínekre dőlt a fa és többen meg is sérültek a hétfőn Szegeden tomboló viharban. A villanyhálózat a Dugonics téren sérült meg a Délmagyar cikke szerint, míg a Kecskés városrészben a négyes villamos vonalán zuhant egy fa a sínekre. Leszakadt a hetes troli felsővezetéke is, a belvárosban pedig faágak estek az autókra és az utakra. A beszámolók szerint a városban megbénult a közlekedés, helyenként akadozik az áramszolgáltatás.

(Fotó: Olvasónk)

A Szegedi Tudományegyetem Jogi Karának épületébe villám csapott, és a tető egy része leszakadt a Délmagyar szerint. Eközben a Széchenyi téren a padon ülők fejére zuhanó faág okozott sérüléseket. A mentők nem sokkal a történtek után a helyszínre is érkeztek, és megkezdődött a sérültek ellátása. A Szeged Televízió úgy tudja egy nő életveszélyes sérüléseket szerzett.

Járókelőre esett egy letört faág a Széchenyi téren

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a járókelő, akire ráesett egy faág a ma délutáni tomboló szegedi szélviharban.

A helyi híradások szerint a szél leszakította a Szegedi Nemzeti Színház tetejét is. Ennek következtében védelem nélkül maradt a deszkázat, ami miatt a színpad és a nézőtér egy része ázik.

Visszahajtotta a szél a Szegedi Nemzeti Színház lemeztetejét.

Visszahajtotta a szél a Szegedi Nemzeti Színház lemeztetejét. A videóhoz tartozó cikkben a részletek: https://bit.ly/2kAJ8UU Videót készítette: Horváth Gábor

A hétfői pusztításra Facebook-oldalán reagált Botka László, leszögezve, hogy a vihar miatt összehívta a város operatív törzsét. A polgármester közlése szerint 200 millió forintot átcsoportosítottak a közterületek, közintézmények és a tömegközlekedés helyreállítására.

HIRDETÉS

Egyébként nemcsak Csongrád megyében tombol a vihar, Jász-Nagykun-Szolnok megyére is másodfokú riasztást adtak ki hétfő délután. A Szegedhez közeli Hódmezővásárhelyen szintén tombolt az ítéletidő, a tabáni templomnál egy leszakadó faág okozott problémát. De a városban járhatatlan volt a 47-es út is a laktanyánál.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,667lájkolóTetszik
3,465követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Figyeli az Európa Tanács Magyarországot

A fideszes Németh Zsolt hiába próbálta későbbre tolni a határozatot, a testület szerint indokolt a Magyarországgal foglalkozó „periodikus jelentés” elkészítése.