HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Távozik a MÁV...

Távozik a MÁV-tól a műszaki vezérigazgató-helyettes

HIRDETÉS

A MÁV közleményben adta hírül, hogy 2019. szeptember 30-val, közös megegyezéssel megszűnik Völgyesi Zsolt Károly általános és műszaki vezérigazgató-helyettes munkaviszonya. Az általános és műszaki vezérigazgató-helyettes irányítása alá tartozó szakmai főigazgatóságok zavartalanul folytatják a munkájukat – hangsúlyozták.

HIRDETÉS

A Hvg.hu a Közlekedő Tömegre hivatkozva arról írt, hogy Völgyesi alá tartozott az Üzemeltetési főigazgatóság is, amely többek között a vasúti pálya állapotáért is felelt. Távozása így összefüggésben lehet az elmúlt időszak komoly műszaki problémáival.

Gondok voltak a Budapest-Cegléd-Szolnok, illetve a Budapest-Vác vonalon is, és a jegypénztárak működése is akadozott. Volt, hogy a munkaerőhiány miatt estétől másnap reggelig nem lehetett jegyet vásárolni a Keleti Pályaudvaron. Kedd reggel pedig a MÁV teljes rendszere összeomlott két órára, még az előre megvásárolt jegyeket sem lehetett átvenni, sok utasnak így újra meg kell vásárolnia a menetjegyét.

Tovább nehezítette az utasok életét a MÁV: összeomlott a rendszer | Magyar Hang

Reggel nem működtek a jegykiadó automaták, az internetes jegyvásárlási rendszerből sem lehetett menetjegyet váltani.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,657lájkolóTetszik
2,802követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szerény javaslat

Nemcsak a kormány és az ellenzék, hanem az ellenzék egyes szereplői közötti viszonyban is új korszak, újfajta verseny kezdődik most.