HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Békésszentand...

Békésszentandráson is fideszes indul fideszessel szemben

A Körös-menti településen különös összecsapásra kerül sor az októberi önkormányzati választásokon.

HIRDETÉS

Nem mindennapi küzdelmek színtere lesz az októberi választásokon Békés megye. Mint lapunk korábban megírta, Szarvason a Fidesz színeiben mandátumot szerző képviselő indul a Fidesz polgármester-jelöltjével szemben, Békésen pedig a Fidesz városi alelnöke döntött úgy, hogy függetlenként indul a polgármesteri posztért úgy, hogy mindeközben a Fidesz választókerületi elnöke más személy jelöltségét támogatja.

HIRDETÉS

Most pedig úgy látszik, Békésszentandráson fideszesek fognak megmérkőzni egymással a polgármesteri székért. Mint ismert, a nagyközséget 2006 és 2010 között a fideszes Hamza Zoltán vezette, akit aztán 2010-ben a Jobbik által támogatott Sinka Imre legyőzött. A következő választáson aztán a Fidesz inkább úgy döntött, hogy mégsem Hamzát indítja az önkormányzati választáson, Sinkának mégis sikerült újráznia. Most viszont a Fidesz hivatalos jelöltje Nemcsényi Zsolt, így Hamza Zoltán – aki egyébként jelenleg is a Fidesz megyei közgyűlési képviselője és helyet kapott a Fidesz békés megyei listáján is – úgy döntött, független polgármester-jelöltként indul az önkormányzati választáson Nemcsényi Zsolt ellen.

Sinka Imre egyébként ismét függetlenként indul a polgármesteri posztért, őt úgy mint korábban, most is a Jobbik támogatja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,423lájkolóTetszik
2,544követőKövetés
17,200feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gyűlöletkeltés időpocsékolás – Magyar Hang-ajánló

Interjú Csukás Istvánnal és Pálinkás Józseffel. Mennyit ér egy élet? Tiborc beszámolója az Electrolux nyíregyházi gyárából. Keresse a Magyar Hangot, mostantól plusz négy oldalon!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Törvénysértő módon kampányolt a szekszárdi fideszes polgármester

A Helyi Választási Iroda lesöpörte az ellenzéki jelölt kifogásait, a Pécsi Ítélőtábla viszont neki adott igazat.

Ottó és a Mezzo