HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Békésszentand...

Békésszentandráson is fideszes indul fideszessel szemben

A Körös-menti településen különös összecsapásra kerül sor az októberi önkormányzati választásokon.

HIRDETÉS

Nem mindennapi küzdelmek színtere lesz az októberi választásokon Békés megye. Mint lapunk korábban megírta, Szarvason a Fidesz színeiben mandátumot szerző képviselő indul a Fidesz polgármester-jelöltjével szemben, Békésen pedig a Fidesz városi alelnöke döntött úgy, hogy függetlenként indul a polgármesteri posztért úgy, hogy mindeközben a Fidesz választókerületi elnöke más személy jelöltségét támogatja.

HIRDETÉS

Most pedig úgy látszik, Békésszentandráson fideszesek fognak megmérkőzni egymással a polgármesteri székért. Mint ismert, a nagyközséget 2006 és 2010 között a fideszes Hamza Zoltán vezette, akit aztán 2010-ben a Jobbik által támogatott Sinka Imre legyőzött. A következő választáson aztán a Fidesz inkább úgy döntött, hogy mégsem Hamzát indítja az önkormányzati választáson, Sinkának mégis sikerült újráznia. Most viszont a Fidesz hivatalos jelöltje Nemcsényi Zsolt, így Hamza Zoltán – aki egyébként jelenleg is a Fidesz megyei közgyűlési képviselője és helyet kapott a Fidesz békés megyei listáján is – úgy döntött, független polgármester-jelöltként indul az önkormányzati választáson Nemcsényi Zsolt ellen.

Sinka Imre egyébként ismét függetlenként indul a polgármesteri posztért, őt úgy mint korábban, most is a Jobbik támogatja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,505lájkolóTetszik
2,555követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kurz már koalíciós partnerét keresi

Az Osztrák Néppárt az előrehozott választások biztos esélyese Ausztriában, ám nagy kérdés, hogy az ÖVP kivel fog együtt kormányozni.

Tüzek