HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Volner otthag...

Volner otthagyja a Mi Hazánkat

HIRDETÉS

Kilépett a parlamentben a Mi Hazánkat képviselők csoportjából Volner János – ezt ő maga jelentette be a Facebookon. A Jobbikból kiszakadók által alapított pártba korábban nem is lépett be, de támogatta őket abban bízva, hogy „modern, nemzeti elkötelezettségű, professzionálisan működő közösséggé válik”.

HIRDETÉS

– Mára egyértelművé vált, hogy ez soha nem fog teljesülni, hiszen a 10 évvel ezelőtti jobbikos szlogenek (és hibák) változtatás nélküli másolása jelenti a politikacsinálást – írta. Márpedig szerinte nem lehet a 2006-os, és a Gárda-nosztalgiából az idők végezetéig megélni. – Sem rám, sem az értelmiségi barátaim intellektuális támogatására nincs szükség egy kormányzati szerepre esélytelen, a társadalomra érdemi hatást nem gyakorló, pár százalékos rétegpárt fenntartásához – közölte. Mindenesetre sok sikert kívánt a maradóknak.

Security Check Required

null

Volner János – mint írta – az elmúlt hónapokat alapvetően egy nemzeti elkötelezettségű, mára 150 fősre duzzadt értelmiségi közösség szervezésével töltötte. Állítása szerint van közöttük több akadémikus, egyetemi professzor, üzletember, szakszervezeti vezető, de akad volt alkotmánybíró, polgármester, vezető mérnök, kórházigazgató is. Ez a közösség inspiratív szellemi közeget teremtett a folytatáshoz szerinte, majd sejtelmesen megjegyezte azt is, hogy „a jövő elkezdődött”.

Volner János – két másik egykori jobbikos képviselővel együtt – 2018 őszén lépett ki a Jobbikból. Ha nem önmaga döntött volna a távozásról, vélhetően kizárták volna, annyira megromlott a kapcsolata egykori pártjával. Nem sokkal később jelentették be, hogy a szintén az egykori jobbikosokból Toroczkai László, Dúró Dóra és Novák Előd vezetésével alapított Mi Hazánkhoz csatlakoznak.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,937lájkolóTetszik
2,832követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek