HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Két laptopot ...

Két laptopot foglaltak le Pikóéktól

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Egy nem is érintett önkéntes és Udvarhelyi Tessza kampányfőnök laptopját foglalta le a rendőrség, amikor házkutatást tartottak a VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András kampányközpontjában. Erről maga, az érintett számolt be az Indexnek.

HIRDETÉS

Mint lapunk is megírta, hétfőn jelent meg a Magyar Nemzetté átnevezett lapban az ominózus fotó, amely után a helyi választási bizottság feljelentést tett. A kép egy zárt Facebook-csoportból származik, és annyi látható rajta, hogy egy irodában emberek ülnek papírok és felnyitott laptopok felett. A cikk után arról a kormánypárti sajtó arra utalt, hogy az ajánlóívekről másolhatták le a neveket, márpedig ez tilos. Pikó Andrásék a csalást cáfolják.

Házkutatást tartott a rendőrség az ellenzék VIII. kerületi polgármester-jelöltjénél | Magyar Hang

Házkutatást tartott a rendőrség a józsefvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt, Pikó András irodájában. Valószínűleg a kormánymédia által feltételezett választási csalás miatt szálltak ki a nyomozók. A Magyar Nemzet hétfőn írt arrólegy belső Facebook-csoportból származó fotóra alapozva, hogy Pikó András VIII. kerületi polgármesterjelölt stábja vélhetően „csalással, törvénytelen eszközök igénybevételével készül az önkormányzati választásokra”.

A polgármesterjelölt a portálnak úgy fogalmazott, hogy személyesen is megtapasztalta Sára Botond, a kerület fideszes polgármesterének lényegét: „Kocsis Máté háta mögé bújva, rendőrséggel akarja eldöntetni a józsefvárosi választást. Ez nem fog sikerülni, mert a döntés józsefvárosiaké, akik nem ezt érdemlik” – közölte.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,395lájkolóTetszik
3,042követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek