HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Két laptopot ...

Két laptopot foglaltak le Pikóéktól

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Részletek ITT. Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Egy nem is érintett önkéntes és Udvarhelyi Tessza kampányfőnök laptopját foglalta le a rendőrség, amikor házkutatást tartottak a VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András kampányközpontjában. Erről maga, az érintett számolt be az Indexnek.

Mint lapunk is megírta, hétfőn jelent meg a Magyar Nemzetté átnevezett lapban az ominózus fotó, amely után a helyi választási bizottság feljelentést tett. A kép egy zárt Facebook-csoportból származik, és annyi látható rajta, hogy egy irodában emberek ülnek papírok és felnyitott laptopok felett. A cikk után arról a kormánypárti sajtó arra utalt, hogy az ajánlóívekről másolhatták le a neveket, márpedig ez tilos. Pikó Andrásék a csalást cáfolják.

HIRDETÉS

Házkutatást tartott a rendőrség az ellenzék VIII. kerületi polgármester-jelöltjénél | Magyar Hang

Házkutatást tartott a rendőrség a józsefvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt, Pikó András irodájában. Valószínűleg a kormánymédia által feltételezett választási csalás miatt szálltak ki a nyomozók. A Magyar Nemzet hétfőn írt arrólegy belső Facebook-csoportból származó fotóra alapozva, hogy Pikó András VIII. kerületi polgármesterjelölt stábja vélhetően „csalással, törvénytelen eszközök igénybevételével készül az önkormányzati választásokra”.

A polgármesterjelölt a portálnak úgy fogalmazott, hogy személyesen is megtapasztalta Sára Botond, a kerület fideszes polgármesterének lényegét: „Kocsis Máté háta mögé bújva, rendőrséggel akarja eldöntetni a józsefvárosi választást. Ez nem fog sikerülni, mert a döntés józsefvárosiaké, akik nem ezt érdemlik” – közölte.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,339lájkolóTetszik
3,153követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Muszáj talpra állnunk – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács András Péterrel és Kónya Imrével. Digitális oktatás a zsákfalvakban. Hogy lapítják máshol a görbét? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek