HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós mégsem...

Tarlós mégsem vitázik

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Részletek ITT. Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Hiába merült fel nemrég, hogy Tarlós István – a fideszes gyakorlattal ellentétben – leül az október 13-i önkormányzati választások előtt egy jelölti vitára, most úgy tűnik, mégsem lesz ebből semmi. Az ATV közölte a főpolgármester Karácsony Gergelynek szánt levelét, amelyben hosszasan értekezik a jelenlegi a helyzetről, majd a legvégén közli az elutasító válaszát.

Tarlós István arról írt, hogy „egyre nagyobb a káosz az agyon reklámozott főpolgármester-jelölti vita körül”. Itt arra hivatkozott, hogy bejelentkezett Berki Krisztián, és Puzsér Róbert is küzd ugyanezért. Karácsony Gergely pedig csak kettejük vitáját követeli, ráadásul nem önkormányzati témákat vet fel. – Szándékosan becsapja a közvéleményt, mert olyan kérdésekről beszél, melyekben a törvények kizárják az önkormányzatok és a főpolgármester cselekvési lehetőségét – írta. Emellett civil szervezeteknek aláír olyan ígéreteket, melyekről tudnia kell, hogy nincs is módja betartani.

HIRDETÉS

Tarlós István szerint Karácsony Gergely a vitáról vitatkozik, ez pedig teljesen értelmetlen. Mivel úgy látja, hogy az ellenzéki pártok jelöltje a meghatározó feltételeket nyilvánvalóan kerülgeti, és ráadásul még a vita résztvevőinek köre is veszekedés tárgya, a vitáról való vitát méltatlannak és álságosnak tartja. – Amíg a feltételek ennyire ködösek, a vita vitájáról nem kívánok tovább kommunikálni – zárta le az ügyet a főpolgármester.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,339lájkolóTetszik
3,153követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Muszáj talpra állnunk – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács András Péterrel és Kónya Imrével. Digitális oktatás a zsákfalvakban. Hogy lapítják máshol a görbét? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek