HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós mégsem...

Tarlós mégsem vitázik

HIRDETÉS

Hiába merült fel nemrég, hogy Tarlós István – a fideszes gyakorlattal ellentétben – leül az október 13-i önkormányzati választások előtt egy jelölti vitára, most úgy tűnik, mégsem lesz ebből semmi. Az ATV közölte a főpolgármester Karácsony Gergelynek szánt levelét, amelyben hosszasan értekezik a jelenlegi a helyzetről, majd a legvégén közli az elutasító válaszát.

HIRDETÉS

Tarlós István arról írt, hogy „egyre nagyobb a káosz az agyon reklámozott főpolgármester-jelölti vita körül”. Itt arra hivatkozott, hogy bejelentkezett Berki Krisztián, és Puzsér Róbert is küzd ugyanezért. Karácsony Gergely pedig csak kettejük vitáját követeli, ráadásul nem önkormányzati témákat vet fel. – Szándékosan becsapja a közvéleményt, mert olyan kérdésekről beszél, melyekben a törvények kizárják az önkormányzatok és a főpolgármester cselekvési lehetőségét – írta. Emellett civil szervezeteknek aláír olyan ígéreteket, melyekről tudnia kell, hogy nincs is módja betartani.

Tarlós István szerint Karácsony Gergely a vitáról vitatkozik, ez pedig teljesen értelmetlen. Mivel úgy látja, hogy az ellenzéki pártok jelöltje a meghatározó feltételeket nyilvánvalóan kerülgeti, és ráadásul még a vita résztvevőinek köre is veszekedés tárgya, a vitáról való vitát méltatlannak és álságosnak tartja. – Amíg a feltételek ennyire ködösek, a vita vitájáról nem kívánok tovább kommunikálni – zárta le az ügyet a főpolgármester.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,505lájkolóTetszik
2,555követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kurz már koalíciós partnerét keresi

Az Osztrák Néppárt az előrehozott választások biztos esélyese Ausztriában, ám nagy kérdés, hogy az ÖVP kivel fog együtt kormányozni.

Tüzek