HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós mégsem...

Tarlós mégsem vitázik

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Hiába merült fel nemrég, hogy Tarlós István – a fideszes gyakorlattal ellentétben – leül az október 13-i önkormányzati választások előtt egy jelölti vitára, most úgy tűnik, mégsem lesz ebből semmi. Az ATV közölte a főpolgármester Karácsony Gergelynek szánt levelét, amelyben hosszasan értekezik a jelenlegi a helyzetről, majd a legvégén közli az elutasító válaszát.

HIRDETÉS

Tarlós István arról írt, hogy „egyre nagyobb a káosz az agyon reklámozott főpolgármester-jelölti vita körül”. Itt arra hivatkozott, hogy bejelentkezett Berki Krisztián, és Puzsér Róbert is küzd ugyanezért. Karácsony Gergely pedig csak kettejük vitáját követeli, ráadásul nem önkormányzati témákat vet fel. – Szándékosan becsapja a közvéleményt, mert olyan kérdésekről beszél, melyekben a törvények kizárják az önkormányzatok és a főpolgármester cselekvési lehetőségét – írta. Emellett civil szervezeteknek aláír olyan ígéreteket, melyekről tudnia kell, hogy nincs is módja betartani.

Tarlós István szerint Karácsony Gergely a vitáról vitatkozik, ez pedig teljesen értelmetlen. Mivel úgy látja, hogy az ellenzéki pártok jelöltje a meghatározó feltételeket nyilvánvalóan kerülgeti, és ráadásul még a vita résztvevőinek köre is veszekedés tárgya, a vitáról való vitát méltatlannak és álságosnak tartja. – Amíg a feltételek ennyire ködösek, a vita vitájáról nem kívánok tovább kommunikálni – zárta le az ügyet a főpolgármester.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,395lájkolóTetszik
3,042követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek