HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld BanNER – Párt...

BanNER – Pártmentes önkormányzat: megoldás vagy demokráciarombolás?

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Politikai sci-fi. Előremutató elképzelés. Szélsőségesen individualista terv. Meghaladása a mai politikai kultúrának. Igen változatos vélemények hangzottak el egy vitákkal bőven tarkított beszélgetésen a Vona Gábor által felvetett pártmentes önkormányzatiság ötlete kapcsán.

HIRDETÉS

A Második Reformkor Alapítvány által – a Magyar Hang közreműködésével – rendezett vitán Vona Gábor a bevallottan provokatív elképzeléséről a korábban polgármester, jelenleg országgyűlési képviselő Hohn Krisztinával, Pulai Andrással, a Publicus Intézet igazgatójával és Gulyás Márton politikai aktivistával csapott össze. Vitás pont pedig akadt bőven a munkatársunk, Szerető Szabolcs által moderált beszélgetésen.

Ne féljünk a pártmentes önkormányzatiságtól! | Magyar Hang

Egy kommentelő azt írta a közösségi médiában, hogy „Magyarország még nagyon messze van attól, hogy pártfüggetlenül gondolkodjanak az emberek”. Valószínűleg igaza van, de talán kezdetnek az is elég lenne, ha mindezt helyben megspórolnánk. A pártfüggetlen önkormányzatiság javaslatát nagyon megszerettem.

Felér-e a demokráciarombolással az ötlet? Pont, hogy erősebb pártok kellenének? Az önkormányzatok problémáit a pártok okozzák? Vagy csak egyetlen párt? Csak néhány a felmerült témák közül.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,708lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Az elvtelenségbe tartó járaton nincs végállomás”

Egyesülhet az LMP és a Párbeszéd? Megkérdeztük, mit szólna ehhez a zöldpárt három korábbi társelnöke, Szél Bernadett, Schiffer András és Hadházy Ákos.

Pénz semmiért