HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Egyenként jár...

Egyenként járultak a Fidesz új polgármesterjelöltjei Orbán Viktorhoz

HIRDETÉS

Fideszes polgármesterjelöltek jártak a napokban Orbán Viktor miniszterelnöknél a Karmelita kolostorban. A vendégekben közös, hogy mindannyian Hajdú-Bihar megyei kisvárosokból érkeztek, és új indulók, tehát nem regnáló polgármesterek. A kormányfő alighanem így akarta megtolni a jelöltek kampányát.

HIRDETÉS

A miniszterelnök fogadta Czeglédi Gyula hajdúszoboszlói jelöltet, aki hivatalosan független, de Fidesz-támogatással indul. Az önkormányzati tulajdonú Hungarospa vezérigazgatója 1998 és 2002 között független önkormányzati képviselő volt a városban, 1994 és 1998 között pedig MSZP-színekben jutott mandátumhoz. Orbán Viktor rajta kívül a Fidesz püspökladányi városvezető-jelöltjét, Vadász Ferencet – jelenleg a helyi járási hivatal vezetője – is fogadta, akinek támogatásáról a helyi fideszesek hallani sem akarnak. Vizitált továbbá a Balmazújvárosban induló Koroknai Imre – eddig alpolgármester – is.

A „szobáztatott” jelöltek a találkozóról készült fotókat lelkesen osztották meg a Facebook-oldalukon. A megbeszéléseket ezek alapján szeptember 11-én tarthatták. A felvételek tanúsága szerint mindenkivel ugyanannál az asztalnál kávézott a miniszterelnök, majd ugyanannál a zászlónál is fotózták le őket. A jelöltek bejegyzései alapján az élményeik is kísértetiesen hasonlók voltak, hiszen mindannyiukat támogatásáról biztosította a kormányfő.

Az ugyanakkor nem egyértelmű, hogy a jelöltek vagy a kormányfő kezdeményezte a látogatást. Czeglédi Gyula (Hajdúszboszló) ugyanis azt írta, hogy kérésére fogadta Orbán Viktor. „Miniszterelnök úr kérdezett városunk közéletének alakulásáról és kíváncsi volt arra is, hogy milyen elképzeléseim vannak a város vezetéséről. Méltatta Hajdúszoboszló eddigi turisztikai fejlődését. Megválasztásom esetén a kormány segítő támogatását és együttműködési készségét fejezte ki” – írta.

Vadász Ferenc úgy számolt be, hogy „egy személyes megbeszélés alkalmával Püspökladány jelenlegi helyzetéről is tudtunk szót váltani Orbán Viktor miniszterelnök úrral, aki biztosított a támogatásáról, hiszen tudja, hogy elsődleges célunk Városunk fejlődésének előmozdítása”.

HIRDETÉS

Koroknai Imre (Balmazújváros) a bejegyzésében leszögezte: „megtiszteltetés volt Magyarország miniszterelnökével találkozni a Karmelita kolostorban! Miniszterelnök úr biztosított támogatásáról; megerősített abban, hogy az összefogást, az értékelvűséget és a versenyképességet ajánljuk a balmazújvárosiaknak. A Fidesz-KDNP célja a fejlődő Balmazújváros – ezért dolgozunk, ebben a törekvésünkben számíthatunk a magyar kormányra”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,156lájkolóTetszik
2,688követőKövetés
17,700feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 60. – Üzenjük Karácsony Gergelynek: Ne!

Műsorvezető: Dévényi István. E heti vendégek: Tóth Richárd, a HVG újságírója és Katona Mariann, a Magyar Hang munkatársa.

A torontói gép