HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Egyenként jár...

Egyenként járultak a Fidesz új polgármesterjelöltjei Orbán Viktorhoz

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Fideszes polgármesterjelöltek jártak a napokban Orbán Viktor miniszterelnöknél a Karmelita kolostorban. A vendégekben közös, hogy mindannyian Hajdú-Bihar megyei kisvárosokból érkeztek, és új indulók, tehát nem regnáló polgármesterek. A kormányfő alighanem így akarta megtolni a jelöltek kampányát.

A miniszterelnök fogadta Czeglédi Gyula hajdúszoboszlói jelöltet, aki hivatalosan független, de Fidesz-támogatással indul. Az önkormányzati tulajdonú Hungarospa vezérigazgatója 1998 és 2002 között független önkormányzati képviselő volt a városban, 1994 és 1998 között pedig MSZP-színekben jutott mandátumhoz. Orbán Viktor rajta kívül a Fidesz püspökladányi városvezető-jelöltjét, Vadász Ferencet – jelenleg a helyi járási hivatal vezetője – is fogadta, akinek támogatásáról a helyi fideszesek hallani sem akarnak. Vizitált továbbá a Balmazújvárosban induló Koroknai Imre – eddig alpolgármester – is.

A „szobáztatott” jelöltek a találkozóról készült fotókat lelkesen osztották meg a Facebook-oldalukon. A megbeszéléseket ezek alapján szeptember 11-én tarthatták. A felvételek tanúsága szerint mindenkivel ugyanannál az asztalnál kávézott a miniszterelnök, majd ugyanannál a zászlónál is fotózták le őket. A jelöltek bejegyzései alapján az élményeik is kísértetiesen hasonlók voltak, hiszen mindannyiukat támogatásáról biztosította a kormányfő.

Az ugyanakkor nem egyértelmű, hogy a jelöltek vagy a kormányfő kezdeményezte a látogatást. Czeglédi Gyula (Hajdúszboszló) ugyanis azt írta, hogy kérésére fogadta Orbán Viktor. „Miniszterelnök úr kérdezett városunk közéletének alakulásáról és kíváncsi volt arra is, hogy milyen elképzeléseim vannak a város vezetéséről. Méltatta Hajdúszoboszló eddigi turisztikai fejlődését. Megválasztásom esetén a kormány segítő támogatását és együttműködési készségét fejezte ki” – írta.

HIRDETÉS

Vadász Ferenc úgy számolt be, hogy „egy személyes megbeszélés alkalmával Püspökladány jelenlegi helyzetéről is tudtunk szót váltani Orbán Viktor miniszterelnök úrral, aki biztosított a támogatásáról, hiszen tudja, hogy elsődleges célunk Városunk fejlődésének előmozdítása”.

Koroknai Imre (Balmazújváros) a bejegyzésében leszögezte: „megtiszteltetés volt Magyarország miniszterelnökével találkozni a Karmelita kolostorban! Miniszterelnök úr biztosított támogatásáról; megerősített abban, hogy az összefogást, az értékelvűséget és a versenyképességet ajánljuk a balmazújvárosiaknak. A Fidesz-KDNP célja a fejlődő Balmazújváros – ezért dolgozunk, ebben a törekvésünkben számíthatunk a magyar kormányra”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,741lájkolóTetszik
3,497követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek