Kövér szerint az ellenzék olyan mint a vietkong

Kövér szerint az ellenzék olyan mint a vietkong

Kövér László Budapesten, 2018. szeptember 26-án (Fotó: Reuters/Szabó Bernadett)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kövér László házelnök a vasárnapi Bayer Showban azt mondta, hogy úgy tűnik, a baloldal az önkormányzati választásokra készülve máris kormányváltást ígér a választóknak. A fideszes politikus az újságírónak kijelentette, a Fidesz a békés együttműködésen, építkezésen alapuló munkát ígéri az önkormányzati választásokon. Bezzeg a baloldal felfordulást, ribilliót és polgárháborút akar.

„A liberálisok főpolgármester-jelöltje, aki visszalépett, minő meglepetés, Karácsony Gergely javára, egyenesen odáig ment ennek a logikának az aprópénzre váltásában, hogy ha ő főpolgármester lesz azon nyomban engedélyezi a kannabis használatát. Hirtelen elbizonytalanodtam, hogy most akkor főpolgármester-választásra fog Budapesten sor kerülni vagy teljhatalmú diktátor megválasztására, aki azt csinál Budapesten, amit akar vagy burkoltan azt jelenti-e, hogy a liberálisok ki akarják szakítani Magyarország közjogi testéből Budapestet és egy önálló városállamot létrehozni, ahol persze a főpolgármester a törvényhozó és végrehajtó hatalom egy személyben” – jelentette ki a házelnök.

Szerinte nem különbözik ettől

Karácsony Gergely logikája sem, ezért igaza van Kósa Lajosnak, aki azt mondta,

hogy a Fidesz az elmúlt 10 évben elkezdett munka folytatását ígéri.

Kövér László és a magyarságkutatás legfrissebb eredményei | Magyar Hang

A Magyar Országgyűlés elnöke ismét késztetést érzett arra, hogy politikusként, szerető-dorgáló cár atyuskaként kijelölje a merre-az-arrát. Kinyilatkoztassa, hogy kik azok, akik nekik, pártunk, népünk és országunk vezetőinek megfelelő minőségű állampolgárok, és kik azok, akiknek még fejlődniük kell ahhoz, hogy elnyerhessék a párt atyai szeretetét.

„A baloldal ehhez képest kis gerillabázisokat, erdő mélyi bunkereket akar létrehozni. Mint annak idején a vietkong az amerikaiak által folytatott háború idején – és akkor onnan törnek majd elő, ott gyűjtik össze az erőiket és 2022-re előbukkannak a lyukakból és megrohamozzák a főhatalmat és elfoglalják.” (Az Amerikai Egyesült Államok annak idején elvesztette a háborút Vietnámban. – A szerk.)

Szerinte nem kétséges, hogy az ellenzék ezt gondolja az önkormányzati választásról, mert „Kari Geri meg a többiek szellemi képességei és morális állapota alapján indokolt azt gondolnunk, hogy ők ezt gondolják. De aki ezt komolyan gondolja, annak lövése sincs a demokráciáról, főleg nem önkormányzati szinten”.

Kövér László szerint a melegek nem lehetnek a társadalom egyenrangú polgárai | Magyar Hang

Úgy tűnik, a Fidesz alapítója nem tesz lakatot a szájára, és bizony nem megy a szomszédba, ha keményen be kell szólni egy-egy társadalmi rétegnek vagy politikai csoportnak. Ezúttal a homoszexuálisok kerültek a célkeresztjébe az index beszámolója alapján zuglói fórumán.

A politikus hazaárulásnak tartja, hogy Dobrev Klára nem támogatja, hogy az Európai Unió pénzt adjon a határvédelemre és azt, hogy Trócsányi László uniós biztos legyen. Szerinte ezzel a DK nemzeti érdekeket sért, átlép egy határt, polgárháborússá teszi a magyar belpolitikát, de egy demokráciában nem lehet jogi eszközökkel fellépni a hazaárulással szemben, erkölcsi szankciót lehet alkalmazni.