HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tüntetés lesz...

Tüntetés lesz a Keletinél az állandó vonatkésések miatt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A Közlekedő Tömeg Egyesület az utasok kezdeményezésére tüntetést szervez a MÁV ellen csütörtökön, 18 órakor, a Keleti pályaudvar előtti téren. Az eseményt 17 órára hirdették meg a Facebookon, de a MÁV iránti szolidaritásból 1 órás késéssel kezdődik.

HIRDETÉS

Mint hangsúlyozzák, a rendezvény pártfüggetlen, a szervezők civilek, ezért arra kérnek mindenkit, hogy mellőzzék a politikai jelvények viseletét a tüntetésen. Az egyesület szerint egyre több rendszeres probléma merül fel a MÁV-val kapcsolatban, melyek gyakran sajtónyilvánosságot is kapnak:

A MÁV hétfőn kezdődő Európai Mobilitási Hetet például úgy kezdte ünnepelni – hívja fel a szervezet a figyelmet –, hogy a MÁV az alvállalkozója nem fejezte be időben a hétvégi pályafelújítást Zuglónál, ezért a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon ma délelőtt a kettő helyett csak egy vágányon tudtak haladni a vonatok, emiatt ezrek késtek el a munkahelyükről.

A Közlekedő Tömeg szerint a sorozatos késések miatt naponta több ezer ingázó életét keserítik meg, volt, aki emiatt már el is veszítette állását. Az egyesület szerint a vasúti vezetők láthatóan csak akkor cselekszenek, ha az utasok összefognak, ezért arra kérnek mindenkit, hogy csatlakozzanak a tüntetéshez, és hívják el ismerőseiket is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,768lájkolóTetszik
2,960követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek