HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Egymilliót ta...

Egymilliót talált egy táskában – visszaadta a tulajdonosnak

HIRDETÉS

Egy férfi telefonált be a rendőrségre még egy hete egyik késő este, mert Miskolcon, egy áruház parkolójában talált egy övtáskát. Azt mondta, hogy szeretné, ha azt minél előbb visszakaphatná a tulajdonosa.

HIRDETÉS

A kiérkező járőrök kinyitották a táskát és abban egy miskolci férfi személyes iratait, valamint 1,2 millió forintnyi készpénzt találtak. Átvették a bejelentőtől – erről írtak is papírt – majd a tulajdonos másnap hiánytalanul megkapott mindent. Mint az ügyészség tájékoztatásából kiderült, a becsületes megtaláló ügyészségi dolgozó volt, a Tiszaújvárosi Járási Ügyészség alügyésze.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,285lájkolóTetszik
2,709követőKövetés
17,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Aláírásgyűjtés indult Borkai Zsolt elmozdítására

„Nevetségessé teszik az ország és a világ előtt azokat az értékeket, amikért hosszú évek óta küzdünk, dolgozunk, és amikre büszkék vagyunk" – áll abban a petícióban, amelynek célja Borkai Zsolt elmozdítása Győr éléről.

Apapat