HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Egymilliót ta...

Egymilliót talált egy táskában – visszaadta a tulajdonosnak

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Egy férfi telefonált be a rendőrségre még egy hete egyik késő este, mert Miskolcon, egy áruház parkolójában talált egy övtáskát. Azt mondta, hogy szeretné, ha azt minél előbb visszakaphatná a tulajdonosa.

HIRDETÉS

A kiérkező járőrök kinyitották a táskát és abban egy miskolci férfi személyes iratait, valamint 1,2 millió forintnyi készpénzt találtak. Átvették a bejelentőtől – erről írtak is papírt – majd a tulajdonos másnap hiánytalanul megkapott mindent. Mint az ügyészség tájékoztatásából kiderült, a becsületes megtaláló ügyészségi dolgozó volt, a Tiszaújvárosi Járási Ügyészség alügyésze.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,768lájkolóTetszik
2,960követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek