HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ismét érezni ...

Ismét érezni a bűzt – Wittinghoff Tamás már kapja a lakossági panaszokat

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Budaörsön ismét terjeng a trágyabűz, de egyelőre minden hatóság hárít – írta Facebook-oldalán Budaörs polgármestere. Wittinghoff Tamás a HVG.hu-nak hozzátette, hétfőn este kapta az első lakossági panaszokat, és jelenleg ugyanolyan büdös van megint, mint augusztusban volt. A településvezető elmondása szerint felhívta a helyi rendőrkapitányt is, de egyelőre nem járt eredménnyel.

Egy hivatalnok állásába került, hogy a Miniszterelnökség hülyét csinált magából | Magyar Hang

A szag legutóbb augusztus elején okozott problémát, akkor Budapest jelentős részén is érezni lehetett. Azt viszont nem sikerült kideríteni, ki a felelős.

Egy nagyon rövid ideig úgy tűnt, hogy megvan a “bűnös”, az Óbaroki Kerti Vasút Kft. trágyázását sejtették a háttérben, de gyorsan kiderült, hogy ez egy álhír, ilyen cég nem is létezik. Habár a sajtó erre viszonylag gyorsan rájött, a Miniszterelnökség már jóval óvatlanabb volt. Napokkal később is bedőltek még a félrevezetésnek, Orbán Balázs államtitkár – az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikónak – írt válaszlevelében hivatkozott arra, hogy ez a társaság végezte a trágyázást, az okozta a kellemetlen szagot.

Végül a Miniszterelnökség félretájékoztatása miatt egy kormányhivatali tisztviselőt váltottak le.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,889lájkolóTetszik
3,603követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek