HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ismét érezni ...

Ismét érezni a bűzt – Wittinghoff Tamás már kapja a lakossági panaszokat

HIRDETÉS

Budaörsön ismét terjeng a trágyabűz, de egyelőre minden hatóság hárít – írta Facebook-oldalán Budaörs polgármestere. Wittinghoff Tamás a HVG.hu-nak hozzátette, hétfőn este kapta az első lakossági panaszokat, és jelenleg ugyanolyan büdös van megint, mint augusztusban volt. A településvezető elmondása szerint felhívta a helyi rendőrkapitányt is, de egyelőre nem járt eredménnyel.

Egy hivatalnok állásába került, hogy a Miniszterelnökség hülyét csinált magából | Magyar Hang
HIRDETÉS

A szag legutóbb augusztus elején okozott problémát, akkor Budapest jelentős részén is érezni lehetett. Azt viszont nem sikerült kideríteni, ki a felelős.

Egy nagyon rövid ideig úgy tűnt, hogy megvan a “bűnös”, az Óbaroki Kerti Vasút Kft. trágyázását sejtették a háttérben, de gyorsan kiderült, hogy ez egy álhír, ilyen cég nem is létezik. Habár a sajtó erre viszonylag gyorsan rájött, a Miniszterelnökség már jóval óvatlanabb volt. Napokkal később is bedőltek még a félrevezetésnek, Orbán Balázs államtitkár – az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikónak – írt válaszlevelében hivatkozott arra, hogy ez a társaság végezte a trágyázást, az okozta a kellemetlen szagot.

Végül a Miniszterelnökség félretájékoztatása miatt egy kormányhivatali tisztviselőt váltottak le.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,931lájkolóTetszik
2,830követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Titkos kínzókamra a horvát–szerb zöldhatáron

Egy jelentés olyan brutális rendőri intézkedésekről ad hírt, amelyeket korábban elképzelhetetlennek tartottak ezekben az országokban.

Villamoson jó utazni

Kiteljesedés