Gulyás Gergely reméli, hogy utoljára mernek kiállni a Fidesz jelöltje ellen

Gulyás Gergely reméli, hogy utoljára mernek kiállni a Fidesz jelöltje ellen

Gulyás Gergely a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitóján 2019 szeptember 11-én (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Érdekes kormánypárti nyilatkozatot szúrt ki a keszthelyi Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) a Zalai Hírlap online kiadásában. A megyei napilap azt írja Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter keszthelyi kampányrendezvényéről: „Arról is beszélt, hogy Hévízen és Balatonfüreden a hivatalban lévő fideszes polgármesternek nincs ellenfele a választásokon, s abban bízik, hogy Nagy Bálinttal szemben is utoljára mernek kiállni. A következő öt év ugyanis olyan fejlődést hozhat, ha a város a lehetőségeket a kormánnyal együttműködésben kihasználja, ami után teljes egység teremthető a polgármester mögött, fogalmazott.”

A KÉVE egyébként azt közölte, hogy a demokráciát, a politikai pluralizmust súlyosan sértőnek tartják Gulyás Gergely kijelentését, ami szerintük jól illeszkedik a Fidesz etikátlan keszthelyi kampányába. „Ennek eszközeiről (trollok tömeges bevetése, hackelés, média- és hirdetési felületek kisajátítása, közvélemény-kutatásnak álcázott lejáratás) korábban nagy terjedelemben beszámolt a független sajtó” – közölték.