HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Pénzmosás és ...

Pénzmosás és zsarolás miatt tettek feljelentést Érd fideszes polgármesterét érintő ügyek miatt

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Zsarolás, pénzmosás, hivatali visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt tettek feljelentést Érden a T. Mészáros András fideszes polgármesterről nyilvánosságra került állítások miatt – írja a 24.hu. A portál úgy tudja, hogy a Csőzik László vezette érdi ellenzék fordult a nyomozóhatóságokhoz.

Az ügy azért robbant, mert hétfőn Szántó Erzsébet, az önkormányzati tulajdonú Érdi Sport Kft. korábbi ügyvezetője a Facebook-oldalán kiteregette a szennyest. Többek között azzal vádolta meg a polgármestert, hogy a városi cég vezetőjeként T. Mészáros többször is megzsarolta az állásával, és arra kényszerítette, hogy milliós pénzadományokról írjon alá igazolásokat. „Aláíratták velem, hogy fizettem 2017-ben az Összefogás Egyesületnek – T. Mészáros Andrásnak – 3×1 milliót készpénzben, azért hogy a várostól ellopott pénzüket tisztára tudják mosni, és a kampányt, beleértve ezt a szennylapot is, finanszírozni! Sosem adtam neki egy forintot sem, az a pénz valahonnan máshonnan lett, nem tőlem.” – írta.


A portál felidézi: Szántó Erzsébet korábban T. Mészáros belső köréhez tartozott, de a polgármester 2018-ban váratlanul és indoklás nélkül leváltotta a cég éléről. Többek között Szántó kirúgása vezetett oda, hogy az addig az önkormányzat Fidesz-frakciójában ülő Tekauer Norbert is szembefordult T. Mészárossal. Tekauer az önkormányzati választáson független jelöltként el is indul a polgármesteri posztért. Ráadásul Tekauer révén belekerült a kampányharcba Egerszegi Krisztina olimpiai bajnok úszó is. A nővére, Egerszegi Klára ugyanis korábban Tekauer felesége volt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,564lájkolóTetszik
3,459követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Tetszettünk volna Antallra figyelni!

A jelenlegi hatalom már nem is kér kritikus bizalmat a társadalomtól: híveitől kritikátlan támogatást vár, és tesz róla, hogy ellenfelei ne érezzék otthon magukat a Nemzeti Együttműködés Rendszerében.

Mostoha