HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A gyerekét mé...

A gyerekét méregdrága magániskolába járató debreceni polgármester szerint ez magánügy

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Gyermekei oktatását magánügynek tekinti – ezt mondta a Cívishír nevű portálnak Debrecen jelenlegi, és újrázásra is készülő polgármestere. A Népszava írta meg néhány napja, hogy Papp László a Debreceni Nemzetközi Iskolába íratta be kisebbik gyermekét, az intézményben az éves tandíj 2 millió 897 ezer 500 forint. Ráadásul a Modern Városok Program részeként felépülő iskolát polgármesterként éppen ő avatta fel idén nyár végén.

HIRDETÉS

Az ellenzék szerint a polgármester esete is mutatja, hogy lezüllesztették a megyeszékhelyen az oktatást, a fideszesek magániskolákba menekítik gyermekeiket. Habár Papp László is ilyen intézménybe járatja gyermekét, most mégis arról beszélt, hogy a debreceni közoktatásban vetett hite és bizalma nemhogy megrendült az évek során, hanem a nagyobbik gyereke tanulmányi eredményei révén tovább erősödött. Nemcsak polgármesterként, hanem apaként is nagyon elégedett a debreceni oktatás színvonalával.

Méregdrága magániskolába jár a debreceni polgármester gyermeke | Magyar Hang

Milliós tandíjú magániskolába íratta kisebbik, általános iskolás gyermekét Debrecen újrázására készülő fideszes polgármestere, Papp László – értesült a Népszava. A Debreceni Nemzetközi Iskola a Modern Városok Program állami 3,3 milliárdjából épült, és éppen a városvezető avatta fel idén nyár végén. A lap megkereste a városházát, ahol – mint írták – a sajtóiroda nem cáfolta az értesülést.

Arra a kérdésre, hogy akkor mégis miért a tandíjas iskolába íratta a kislányát, Papp László úgy válaszolt, ahogyan rendületlenül hisz a debreceni közoktatás sikerében, úgy hisz a nemzetközi iskoláéban is, hiszen másképp nem támogatta volna teljes mellszélességgel annak létrehozását. – A nemzetközi iskola nem elvett, hanem hozzátett a debreceni oktatási rendszerhez, a város számára egy versenyképességi mérce, hogy legyen ilyen oktatási intézmény is – mondta.

Mint megírtuk, a Debrecen pallagi városrészében zöldmezős beruházással két év alatt felhúzott oktatási intézményben idén két óvodai és két általános iskolai 1-2. osztállyal indították a tanévet. Az óvodások éves tandíja 2 millió 440 ezer forint, az elsősöké és a másodikosoké 2 millió 897 ezer 500 forint.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,713lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Előrejelezni az előrejelezhetetlent? A White Island-katasztrófa margójára

Hol tart jelenleg a vulkanológia, mit tudunk és mit nem tudunk a vulkánkitörésekről? És veszélyben vannak-e a turisták?