HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ismert helyi ...

Ismert helyi zenész segíti a képviselői kampányt Pécsett

HIRDETÉS

Beck Zoltán, a 30Y zenekar Pécsen élő énekese beszállt az önkormányzati kampányba: a zenész P. Horváth Tamás, a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltje mellett szólt egy rövid támogató videóban.

HIRDETÉS

Kulturális összefogás a javából: a 30Y az egyik legsikeresebb alternatív zenekar, amelyre annak idején jelentősen hatott az ugyancsak pécsi kötődésű Kispál és a Borz, mára pedig „a” pécsi zenekarnak számít. P. Horváth Tamás író és szakács pedig tősgyökeres pécsi, hamisítatlan tüke, akinek már három regénye jelent meg a Zsolnay-családról és Pécsről, tele kultúr- és helytörténeti csemegékkel.

A helyi kulturális és közéletben mindig aktív volt, 2017-ben feltehetően éppen ezért – egy tüntetésen való felszólalásáért – bocsátották el az állásából (egy iskolai menzán dolgozott szakácsként); az esetről a régi Magyar Nemzet is írt.

Köszönöm Zolinak a támogatását! Hajrá… – Horváth Tamás – Mindenki Pécsért

Köszönöm Zolinak a támogatását! Hajrá Pécs! Éljen a 30Y! 🙂 OSZD MEG EZT A VIDEÓT, hogy MÁSOK IS LÁTHASSÁK! Kedveld az oldalam! Ezzel most sokat…

P. Horváth most a Tettyét és a Budaivárost magában foglaló 6. számú pécsi választókerületben indul képviselőjelöltként.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,659lájkolóTetszik
2,803követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Mészáros Lőrinc vagyonosabb, mint hittük, hamarosan a világ 1200 leggazdagabb embere közé léphet

Kétszer annyit birtokolhat a gázszerelő, mint korábban napvilágot látott, akár a kétmilliárd dollárt is meghaladhatja a családi összvagyon.