HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Az utolsó 100...

Az utolsó 100 milliót Mészáros Lőrinc és családja ajánlhatta fel Zente kezelésére

HIRDETÉS

Ahogy arról szerdán lapunk is beszámolt, sikerült összegyűjteni a másfél éves izomsorvadással küzdő Zente amerikai kezeléséhez és gyógyszeréhez szükséges mintegy 700 millió forintot.

HIRDETÉS

Szerda este a Hvg.hu azt írta: „Az édesanya már korábban elárulta, hogy az utolsó 100 milliót egyetlen ember utalta át a számlájukra, aki nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön a neve. Legújabb, mindenkinek hálásan köszönetet mondó Facebook-posztjából viszont kiderült, hogy Mészáros Lőrinc és családja volt az a bizonyos adakozó.”

– Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült – írta Tóth Krisztina. (Ugyan a szövegben nincs konkrétan párba állítva az utolsó bőkezű adakozó és a Mészáros-család, ám a Hvg.hu értelmezése szerint minden bizonnyal ezért emelték ki külön őket is.)

Security Check Required

null

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,683lájkolóTetszik
2,808követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Átszabnák a választási törvényt az önkormányzati választások tapasztalatai alapján?

A Blikk információi szerint az önkormányzati választás eredmények késztette arra a fideszes agytrösztöt, hogy dolgozni kezdjen a kormánypártok számára kedvező új szabályokon

Lemenni vidékre