Az utolsó 100 milliót Mészáros Lőrinc és családja ajánlhatta fel Zente kezelésére

Az utolsó 100 milliót Mészáros Lőrinc és családja ajánlhatta fel Zente kezelésére

Zente (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ahogy arról szerdán lapunk is beszámolt, sikerült összegyűjteni a másfél éves izomsorvadással küzdő Zente amerikai kezeléséhez és gyógyszeréhez szükséges mintegy 700 millió forintot.

Szerda este a Hvg.hu azt írta: „Az édesanya már korábban elárulta, hogy az utolsó 100 milliót egyetlen ember utalta át a számlájukra, aki nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön a neve. Legújabb, mindenkinek hálásan köszönetet mondó Facebook-posztjából viszont kiderült, hogy Mészáros Lőrinc és családja volt az a bizonyos adakozó.”

– Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült – írta Tóth Krisztina. (Ugyan a szövegben nincs konkrétan párba állítva az utolsó bőkezű adakozó és a Mészáros-család, ám a Hvg.hu értelmezése szerint minden bizonnyal ezért emelték ki külön őket is.)

Security Check Required

null

Címkék: adomány, SMA