HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Új projektbe ...

Új projektbe fogott a Mi Hazánkat otthagyó Volner János

HIRDETÉS

Európa Öröksége Intézet néven egy nemzetközi think-tanket, azaz agytrösztöt alapít a Mi Hazánkat nemrég elhagyó Volner János – ezt a politikus maga jelentette be a Facebookon. Az a terve, hogy ezzel teremtsék meg „Európa és az európai identitás győzelmének szellemi megalapozását és annak előfeltételeit”.

HIRDETÉS

Volner azt írta, hogy az elmúlt fél évet folyamatos háttérmunkával töltötte, összegyűjtöttek nemzeti értékrendű, a fenntarthatóság iránt elkötelezett 150 értelmiségit számos európai országból. Állítása szerint vannak közöttük akadémikusok, egyetemi professzorok, polgármesterek, művészek, történészek, újságírók, fegyveres testületek tagjai és volt alkotmánybíró is. Habár neveket egyelőre nem említett, azt közölte, hogy később majd többeket is bemutatna a nyilvánosság előtt.

Security Check Required

null

Létjogosultságukat azzal magyarázza, hogy a jobboldal világszerte új kihívásokat kapott, ugyanis „a klímaváltozás témájának sokszor minden tudományosságot nélkülöző, az emberek megfélemlítését célzó világkampányával csomagolják újra a liberalizmust”.

Ráadásul szerinte mindezt éppen azok, akik a neoliberális gazdaságpolitika felpörgetésével maguk okozták a környezetszennyezést. – Egy igazoltan Asperger-szindrómás, kényszerbeteg, szorongásos gyereket utaztatnak a világban, hogy gyomorforgató politikai pedofíliával vele neveljék ki a jövő liberális klímagenerációját – írta.

Szerinte miközben tengerben fuldokló emberek kimentéséről beszélnek, az embercsempészek meghosszabbított karjaiként egészen az észak-afrikai partokig mennek a migránsokért és sokkoló beszámolókkal igyekeznek érzelmileg előkészíteni a harmadik világ tömegeinek Európába áramlását.

HIRDETÉS
Volner otthagyja a Mi Hazánkat | Magyar Hang

Úgy véli, hogy ezekre a kihívásokra intellektuálisan megalapozott válaszokat kell adni.

A politikus nemrég azért búcsúzott el a Jobbikból kiszakadók alkotta Mi Hazánktól, mert szerinte sem rá, sem értelmiségi barátai intellektuális támogatására nincs szükség „egy kormányzati szerepre esélytelen, a társadalomra érdemi hatást nem gyakorló, pár százalékos rétegpárt fenntartásához”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,050lájkolóTetszik
2,837követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Cikkünk nyomán lépett a vásárhelyi repülőtér

Miután a Transilvania repülőtéren tapasztalt visszásságokról írtunk, elkezdtek jó irányba mozdulni a dolgok.