HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Új projektbe ...

Új projektbe fogott a Mi Hazánkat otthagyó Volner János

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Európa Öröksége Intézet néven egy nemzetközi think-tanket, azaz agytrösztöt alapít a Mi Hazánkat nemrég elhagyó Volner János – ezt a politikus maga jelentette be a Facebookon. Az a terve, hogy ezzel teremtsék meg „Európa és az európai identitás győzelmének szellemi megalapozását és annak előfeltételeit”.

Volner azt írta, hogy az elmúlt fél évet folyamatos háttérmunkával töltötte, összegyűjtöttek nemzeti értékrendű, a fenntarthatóság iránt elkötelezett 150 értelmiségit számos európai országból. Állítása szerint vannak közöttük akadémikusok, egyetemi professzorok, polgármesterek, művészek, történészek, újságírók, fegyveres testületek tagjai és volt alkotmánybíró is. Habár neveket egyelőre nem említett, azt közölte, hogy később majd többeket is bemutatna a nyilvánosság előtt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Security Check Required

null

Létjogosultságukat azzal magyarázza, hogy a jobboldal világszerte új kihívásokat kapott, ugyanis „a klímaváltozás témájának sokszor minden tudományosságot nélkülöző, az emberek megfélemlítését célzó világkampányával csomagolják újra a liberalizmust”.

Ráadásul szerinte mindezt éppen azok, akik a neoliberális gazdaságpolitika felpörgetésével maguk okozták a környezetszennyezést. – Egy igazoltan Asperger-szindrómás, kényszerbeteg, szorongásos gyereket utaztatnak a világban, hogy gyomorforgató politikai pedofíliával vele neveljék ki a jövő liberális klímagenerációját – írta.

HIRDETÉS

Szerinte miközben tengerben fuldokló emberek kimentéséről beszélnek, az embercsempészek meghosszabbított karjaiként egészen az észak-afrikai partokig mennek a migránsokért és sokkoló beszámolókkal igyekeznek érzelmileg előkészíteni a harmadik világ tömegeinek Európába áramlását.

Volner otthagyja a Mi Hazánkat | Magyar Hang

Úgy véli, hogy ezekre a kihívásokra intellektuálisan megalapozott válaszokat kell adni.

A politikus nemrég azért búcsúzott el a Jobbikból kiszakadók alkotta Mi Hazánktól, mert szerinte sem rá, sem értelmiségi barátai intellektuális támogatására nincs szükség „egy kormányzati szerepre esélytelen, a társadalomra érdemi hatást nem gyakorló, pár százalékos rétegpárt fenntartásához”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,892lájkolóTetszik
3,605követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek