HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Édesanyjának ...

Édesanyjának köszönheti Láng Zsolt, hogy nagyobb lett a telke

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Tovább nőtt a II. kerületi fideszes polgármester rózsadombi családi háza körül a telek, miután Láng Zsolt édesanyja egy újabb területet vásárolt meg a szomszédban – értesült a 24.hu. A politikusnak nem először segít be az édesanyja.

Láng Zsolt – akinek vagyonnyilatkozata szerint további két társasházi ingatlana van a II. kerületben – a nagy állami beruházások kivitelezőjeként ismert Market Zrt.-vel építtette fel a házát 2013-ban a dunai panorámás Apostol utcában. A házhoz tartozó udvart nem a polgármester vette meg teljes egészében, hanem a 708 négyzetméteres házhely mellett a fideszes politikus édesanyjának nevén is van egy kisebb ingatlan. Láng Péterné pályázat és árverés nélkül 47 ezer forintos négyzetméteráron vásárolta meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-től a 189 négyzetméteres földterületet, amit az akkoriban még romos állapotban lévő SZOT-szállóhoz tartozó erdős hegyoldalból kanyarítottak le.

A portál most azt is megtudta, hogy Láng Péterné tavaly ismét vásárolt ott egy földdarabot, amivel 316 négyzetméteresre egészítette ki a nevén lévő ingatlant. Ezt azonban már nem az államtól kellett megvennie, mert az egykori SZOT-szállót időközben értékesítették Wáberer György milliárdosnak, aki a kerület legkomolyabb beruházását indította el rajta. Az Elysium fantázia néven futó nagyszabású beruházással egy olyan 96 lakásos luxustársasházat építenek fel, amelyben kétmillió forint fölött vannak a négyzetméterárak.

Ismét Láng Zsolt polgármestert népszerűsítik közpénzből, az ellenzéknek nem jutott hely | Magyar Hang

Láng Zsolt a 24.hu megkeresésére annyit közölt, hogy „nem titok, soha nem is volt titok”, hogy az érintett telek az édesanyja tulajdona. Az adásvétel – mint írta – piaci áron történt, nem közszereplő magánszemélyek között zajlott, a II. kerület pedig hatóságként nem járt el az ügyben. A polgármester egyúttal értetlenségét fejezte ki, hogy a telekvásárlás ügye foglalkoztatja a sajtót. – Sem én, sem családom nem sértettünk jogszabályt. De még jó erkölcsöt sem – közölte.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,945lájkolóTetszik
3,637követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek