HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Most olyan aj...

Most olyan ajándékot adott a NER, ami nem csak értelmetlen, de még pénze sincs rá az embernek

HIRDETÉS

Irgalmatlan milliárdokba kerül, az adófizetők pénzéből finanszírozzák, de épp az átlag adófizető nem élvezheti a gyümölcsét, mi az? – Hát úgy minden, amit a NER-nek köszönhetünk – vághatná rá az a néhány elégedetlenkedő kapásból, aki maradt még az országban, pedig: a kormánynak hála, üde színfoltként megérkezett a Tiszára a legújabb őrület, a nyaralóhajózás. – És mégis mikor? Hát persze hogy ősszel – csattogtatja protézisét a maroknyi ellenzéki, bár ebben igazuk van.

HIRDETÉS

(…)

Most végre olyat kapott ajándékul az egyszeri polgár, ami nem csak értelmetlen, de még pénze sincs rá az embernek. Ez a már említett nyaralóhajó, ami tulajdonképpen van, de nincsen, viszont legalább nagyon drágán lehet igénybe venni.

A nyaralóhajók egyik készülő kikötője, a Köre Kikötő (Fotó: Grimm Balázs/Magyar Hang)
A nyaralóhajók egyik készülő kikötője, a Köre Kikötő (Fotó: Grimm Balázs/Magyar Hang)

(…)

Mit csinál az egyszeri horgász ősszel? Partra vontatja és elteszi tavaszig a csónakját. Mit csinál a NER ősszel? Vízre bocsát 1,5 milliárd forint értékben zsírúj nyaralóhajókat a Tiszán, hogy azután gyorsan partra vontassa, és megfelelő tárolási hely híján leponyvázva tartsa tavaszig. Ja, hogy néhány hét, és önkormányzati választás? Már megint csak az ellenzéki vicsorgás.

HIRDETÉS
Elszabotálják Orbán Viktor tokaji álmát? | Magyar Hang

(…)

Mennyibe kerül a nyaralóhajózás? Hol vannak az ígért kikötők? Milyenek a nyaralóhajók? A válaszokat keresse a Magyar Hang szeptember 20-án megjelent 2019/38. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/38. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,679lájkolóTetszik
2,806követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Jogállamisági kérdésben vétózott Magyarország

Nem fog jogállamisági jelentést készíteni az Európai Bizottság a tagállamokról, mivel Magyarország és Lengyelország megvétózta az ezt célzó, egyébként minden más ország által támogatott előterjesztést. Varga Judit igazságügyi miniszter jelezte: ha kell, megtorpedózzák a költségvetést is.