HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Párbeszéd e...

A Párbeszéd elnökségi ülésén rögzítették a Karácsony Gergelyről kiszivárgott hangfelvételt

HIRDETÉS

A Párbeszéd elnökségi ülésein rögzítették valakik a Karácsony Gergelyről napokban kiszivárgott hangfelvételt – jelentette be Szabó Tímea, a párt társelnöke. Mint mondta, a pártvezetés több tagja is egymástól függetlenül erre jutott. Úgy vélik, hogy nem egy elnökségi ülés hanganyagát szivárogtatták ki, hanem több egyeztetésen felvett mondatokat vágtak össze. Feltételezésüket azzal is igyekezett alátámasztani, hogy a hanganyag végén hallatszik egy gyermek hangja, az ő gyermekéé, aki mivel még kicsi, rendszeres látogatója az elnökségi üléseknek.

HIRDETÉS

Azt nem tudni, hogy kik tették ezt, Szabó Tímea elmondása szerint közülük senkinek sem lett volna érdeke, hogy ilyen felvétel kiszivárogjon.

Az ominózus hangfelvétel csütörtökön járta be a sajtót, azon ugyanis az ellenzék főpolgármester-jelöltjétől érdekes mondatok hangzanak el. Például az, hogy Tóth Csaba MSZP-s politikus többször is megfenyegette. Később Karácsony Gergely cáfolta, hogy ő a szocialista politikusról beszélt volna, a felvételt manipuláltnak és összevágottnak nevezte.

Karácsony szerint manipulált az a felvétel, amin arról beszél, hogy az MSZP-s Tóth Csaba megfenyegette | Magyar Hang

A Párbeszéd elnökségi ülései az Országgyűlés Irodaházában zajlanak, ez az az épület – közel a Parlamenthez – ahol az országgyűlési képviselők dolgoznak. Az épület – mint Szabó Tímea mondta – nemzetbiztonságilag védett intézmény, vagyis botrány, hogy egy ottani megbeszélés hanganyagát bárki rögzíti. Egyenesen a XXI. század eddigi legnagyobb magyarországi botrányának nevezte, hogy képviselőket lehallgattak.

Szabó Tímea vasárnap feljelentést tett ismeretlen tettes ellen tiltott adatszerzés miatt. A Büntető törvénykönyv alapesetben három év szabadságvesztéssel bünteti ezt a fajta bűncselekményt, de ha jelentős érdeksérelmet okoz, akkor akár öt évről is lehet szó. – Mi nem tudjuk azt, hogy ki vagy kik követték el ezt a bűncselekményt. Mi azt tudjuk, hogy kinek áll érdekében, ez pedig a Fidesz – mondta. Szabó Tímea szerint a Fidesz, Orbán Viktor és Tarlós István retteg az ellenzék győzelmétől.

HIRDETÉS

A Párbeszéd most átvizsgálja az irodáit és a hatóságnak is biztosítják bármilyen adathordozójukat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,087lájkolóTetszik
2,842követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek