HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megszüntette ...

Megszüntette a Pikó András kampánycsapata ellen indított nyomozást a rendőrség

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Megszüntette a nyomozást a rendőrség a Pikó András józsefvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt kampánycsapata ellen – közölte a Hvg.huA Budapesti Rendőr-Főkapitányság a lap kérdésére korábban csak annyit írt, hogy ügydöntő határozatot hoztak, annak tartalmát azonban addig nem kommunikálják, amíg azt nem kézbesítették a címzettnek – jelen esetben a józsefvárosi választási irodának. A portál értesülése szerint azonban a határozatban az szerepel, hogy a rendőrség megszüntette a nyomozást.

A Hvg megkérdezte a józsefvárosi Helyi Választási Irodát is, de választ nem kaptak. A kormánypárti Magyar Nemzetnek viszont válaszolt a testület: elismerték a nyomozás megszüntetését, de hangsúlyozták, hogy a határozat nem jogerős. Ezért kérvényezik a rendőrségi vizsgálat folytatásának elrendelését, mivel „megítélésük szerint a hatóság számos körülményt nem vizsgált kellő körültekintéssel, vagy figyelmen kívül hagyott”.

Pikó András: Pofon vágott bennünket a valóság | Magyar Hang

Nem hagyhatjuk magunkat megfélemlíteni – erről beszélt Pikó András a kampányközpontjában zajlott házkutatás után. Az ellenzék józsefvárosi polgármesterjelöltje szerint azért kerülhettek célkeresztbe, mert a Fidesz olyan támogatottsági adatokat mért a kerületben, amelyek a kormánypártot is meglepték. Részletek a Magyar Hang szeptember 20-i (2019/38.) számában megjelent interjúból!

Pikó András VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt kampányközpontját szeptember 11-én szállták meg a rendőrök. A házkutatást azért tartották, mert a Magyar Nemzet egy fénykép alapján Pikóékat választási csalással vádolta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,740lájkolóTetszik
3,491követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek