HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megszüntette ...

Megszüntette a Pikó András kampánycsapata ellen indított nyomozást a rendőrség

HIRDETÉS

Megszüntette a nyomozást a rendőrség a Pikó András józsefvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt kampánycsapata ellen – közölte a Hvg.huA Budapesti Rendőr-Főkapitányság a lap kérdésére korábban csak annyit írt, hogy ügydöntő határozatot hoztak, annak tartalmát azonban addig nem kommunikálják, amíg azt nem kézbesítették a címzettnek – jelen esetben a józsefvárosi választási irodának. A portál értesülése szerint azonban a határozatban az szerepel, hogy a rendőrség megszüntette a nyomozást.

HIRDETÉS

A Hvg megkérdezte a józsefvárosi Helyi Választási Irodát is, de választ nem kaptak. A kormánypárti Magyar Nemzetnek viszont válaszolt a testület: elismerték a nyomozás megszüntetését, de hangsúlyozták, hogy a határozat nem jogerős. Ezért kérvényezik a rendőrségi vizsgálat folytatásának elrendelését, mivel „megítélésük szerint a hatóság számos körülményt nem vizsgált kellő körültekintéssel, vagy figyelmen kívül hagyott”.

Pikó András: Pofon vágott bennünket a valóság | Magyar Hang

Nem hagyhatjuk magunkat megfélemlíteni – erről beszélt Pikó András a kampányközpontjában zajlott házkutatás után. Az ellenzék józsefvárosi polgármesterjelöltje szerint azért kerülhettek célkeresztbe, mert a Fidesz olyan támogatottsági adatokat mért a kerületben, amelyek a kormánypártot is meglepték. Részletek a Magyar Hang szeptember 20-i (2019/38.) számában megjelent interjúból!

Pikó András VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt kampányközpontját szeptember 11-én szállták meg a rendőrök. A házkutatást azért tartották, mert a Magyar Nemzet egy fénykép alapján Pikóékat választási csalással vádolta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,618lájkolóTetszik
2,789követőKövetés
18,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Mintha eltompulna az ország – Magyar Hang-ajánló

Frei Tamás-, Veres Pál-, Eörsi László- és Bodzsár Márk-interjú. Ki Mészáros Lőrinc csendes társa? Milyen egy 26 éves polgármester? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Ezek a dühkitörések nem a semmiből jönnek”

A Berlinaléról Ezüst Medvével hazatérő német Kontroll nélkül színésznőjével beszélgettünk.

A Fidesz lefagyott