HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Karácsony Ger...

Karácsony Gergely visszaküldené Jávor Benedeket Brüsszelbe

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Jávor Benedeket bízná meg Budapest brüsszeli irodájának vezetésével Karácsony Gergely – erről az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje a Facebookon számolt be. Azt írta, hogy közös hit és évtizedes barátság köti össze őket, nem tudna nála jobb szakembert erre a posztra.

HIRDETÉS

Ehhez természetesen az kell, hogy Karácsony Gergely legyőzze október 13-án Tarlós Istvánt, ami a közvélemény-kutatási adatokat elnézve azért közel sem ilyen egyértelmű. A kormánypártokhoz kötődő intézetek 8 vagy még annál is jelentősebb előnyt mértek mostanában a jelenlegi főpolgármesternek, míg más kutatóknál, amelyeket inkább az ellenzékhez szokás sorolni, egyre kisebb a különbség a két politikus között.

Karácsony Gergely: Ennek a világnak vége | Magyar Hang

Jávor Benedek 2014-től volt európai parlamenti képviselő, akkor még az Együtt-PM szövetség színeiben jutott ki Brüsszelbe. A tavalyi uniós voksoláson az MSZP és a Párbeszéd közös listáján szerepelt, azonban csak a negyedik helyen. Előtte volt Tóth Bertalan szocialista pártelnök – aki előre leszögezte, hogy nem fogja felvenni mandátumát – Ujhelyi István, illetve Szanyi Tibor. A pártszövetség végül olyan rosszul szerepelt, hogy mindössze egyetlen képviselőt küldhettek ki, ez Ujhelyi István lett.

Érdekesség, hogy az európai parlamenti választásokat megelőző kampányba Karácsony Gergely érdemben nem állt be, állítólag ez volt az ára annak, hogy a Demokratikus Koalíció támogassa őt az előválasztáson. Ismert, hogy ez végül nem történt meg. Mindenesetre Karácsony Gergely komoly kampányt nem folytatott párttársa mellett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,782lájkolóTetszik
2,965követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Visszahívja a Jobbik a Duna-parti cipőkbe beleköpő Kulcsár Gergelyt

Jakab Péter lapunknak azt mondta, hogy aki érdemes, az előre juthat, de aki nem érdemes arra, hogy a közösség tagja legyen, annak nincs helye a Jobbikban.