HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai-ügy: ú...

Borkai-ügy: újabb kép látott napvilágot

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

További fotó látott napvilágot szombaton Győr fideszes polgármesteréről azon az ismeretlen szerző által vezetett WordPress-blogon, amelyen eddig megjelent szövegek olyan, a sajtóból már ismert ügyekben illetik különböző, súlyos vádakkal Borkai Zsoltot, mint a polgármesterrel jó viszonyban lévő győri ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán földvásárlásai. Pénteken olyan fotók kerültek ki, ahol a politikus egy jachton lengén öltözött fiatal nőkkel látható bizalmasnak tűnő közelségben. A friss kép vélhetően ugyanazon a hajón és vélhetően szexuális aktus közben készült; a blog névtelen szerzője, aki magára a polgármester köreiben mozgó ügyvédként hivatkozik – többek között drogfogyasztást emlegetve – további leleplezést ígér.

A többek között az 1988-as szöuli olimpián lólengésben aranyérmes Borkairól még pénteken jelent meg az MTI-ben egy rövid, összefüggéséből kiragadott, így értelmetlennek tűnő közlemény, amiben Győr fideszes polgármestere hazugságnak minősítette a személyével kapcsolatban megjelent információkat. A közlemény feltehetően a szeptember 30-án indult névtelen blogra adott reakció lehet. Az üggyel kapcsolatban tegnap többször is kerestük a politikust, akit nem tudtunk utolérni.

HIRDETÉS

Az Index a szombati kép megjelenése után is megpróbált kapcsolatba lépni Borkaival, ám mint írták: „Borkait a mobilján, majd sms-ben és e-mailben is kerestük, valamint hívtuk a titkárnőjét is az általunk ismert összes elérhetőségen. Borkai telefonja kicsöngött, de nem vette fel, sms-ünkre és e-mailünkre sem válaszolt; titkárnője telefonja hangpostára volt állítva.”

A politikus az üggyel kapcsolatban nem állt ki a közvélemény elé, így azt sem tudni, tett-e vagy tervez-e bármilyen jogi lépést tenni.

Az ügyről pénteki cikkünket itt találja.

HIRDETÉS

Lengén öltözött fiatal nőkkel készült fotók kerültek napvilágra Borkai Zsoltról – ő hazugságokat emleget | Magyar Hang

Győr fideszes polgármesterét egy névtelen szerző vádolja bármilyen bizonyíték nélkül. Azt sejteti, lesznek még további fotói.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,992lájkolóTetszik
3,182követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek