Borkai-ügy: újabb kép látott napvilágot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

További fotó látott napvilágot szombaton Győr fideszes polgármesteréről azon az ismeretlen szerző által vezetett Wordpress-blogon, amelyen eddig megjelent szövegek olyan, a sajtóból már ismert ügyekben illetik különböző, súlyos vádakkal Borkai Zsoltot, mint a polgármesterrel jó viszonyban lévő győri ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán földvásárlásai. Pénteken olyan fotók kerültek ki, ahol a politikus egy jachton lengén öltözött fiatal nőkkel látható bizalmasnak tűnő közelségben. A friss kép vélhetően ugyanazon a hajón és vélhetően szexuális aktus közben készült; a blog névtelen szerzője, aki magára a polgármester köreiben mozgó ügyvédként hivatkozik – többek között drogfogyasztást emlegetve – további leleplezést ígér.

A többek között az 1988-as szöuli olimpián lólengésben aranyérmes Borkairól még pénteken jelent meg az MTI-ben egy rövid, összefüggéséből kiragadott, így értelmetlennek tűnő közlemény, amiben Győr fideszes polgármestere hazugságnak minősítette a személyével kapcsolatban megjelent információkat. A közlemény feltehetően a szeptember 30-án indult névtelen blogra adott reakció lehet. Az üggyel kapcsolatban tegnap többször is kerestük a politikust, akit nem tudtunk utolérni.

Az Index a szombati kép megjelenése után is megpróbált kapcsolatba lépni Borkaival, ám mint írták: „Borkait a mobilján, majd sms-ben és e-mailben is kerestük, valamint hívtuk a titkárnőjét is az általunk ismert összes elérhetőségen. Borkai telefonja kicsöngött, de nem vette fel, sms-ünkre és e-mailünkre sem válaszolt; titkárnője telefonja hangpostára volt állítva.”

A politikus az üggyel kapcsolatban nem állt ki a közvélemény elé, így azt sem tudni, tett-e vagy tervez-e bármilyen jogi lépést tenni.

Az ügyről pénteki cikkünket itt találja.

Lengén öltözött fiatal nőkkel készült fotók kerültek napvilágra Borkai Zsoltról - ő hazugságokat emleget | Magyar Hang

Győr fideszes polgármesterét egy névtelen szerző vádolja bármilyen bizonyíték nélkül. Azt sejteti, lesznek még további fotói.

Címkék: Borkai Zsolt