HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kiderült, mié...

Kiderült, miért szüntették meg a nyomozást Pikóék ellen

HIRDETÉS

Az már a napokban kiderült, hogy megszüntette a rendőrség a józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András és kampánycsata kapcsán indított nyomozást, de a feljelentő helyi választási iroda eddig nem volt hajlandó elárulni az indokot. A Mérce rákérdezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál, ahol most választ is kaptak.

HIRDETÉS

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyomozást a Büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398.§ (1) bekezdés a) pontja alapján szüntette meg” – írta meg szűkszavú levelében a rendőrsé sajtóosztálya. A hivatkozott jogszabály alapján azért döntöttek így, mert nem találtak bűncselekményt.

Pikó András: Pofon vágott bennünket a valóság | Magyar Hang

Emlékezetes, Pikó Andrásék kampányközpontját szeptember 11-én szállta meg a rendőrség. A kiváltó ok egy fotó volt, amely a Magyar Nemzetben jelent meg. A képen annyi látható, hogy egy irodában emberek ülnek papírok és felnyitott laptopok felett, a felvétel fölé pedig annyit írtak, hogy zajlik az ajánlóívek feldolgozása.

– Az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy a nyomozás vége csak ez lehet, hiszen mindig tisztességesen jártunk el. Miért is akarnánk megváltoztatni a politikát, hogy aztán úgy viselkedjünk, mint a Kubatov-listás Fidesz? – írta a történtek kapcsán Facebook oldalán Pikó András.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,935lájkolóTetszik
2,831követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Facebook komment miatt kirúgták Lattmann Tamást a közszolgálati egyetemről

Az Alapjogokért Központ egyik női munkatársára tett az egyetem szerint elfogadhatatlan – szexista – megjegyzéseket. Az oktató szerint azonban ő tisztázta a félreérthető kiírását és bíróságra megy.

1984