HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai Zsolt ...

Borkai Zsolt megszólalt: Megbántam, amit tettem, de nem mondok le és nem lépek vissza

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Napokig tartó hallgatás után hétfőn délután egy videóüzenetben szólalt meg az elmúlt napokban össztűz alá került győri fideszes polgármester, Borkai Zsolt.

HIRDETÉS

– A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek – mondta Borkai Zsolt. – Részben manipuláltak, részben valódiak, nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni, elsősorban a családomtól. Hibáztam és megbántam.

A győri polgármester hangsúlyozta, az utazását nem közpénzből finanszírozta, és soha nem élt illegális szerekkel, bármilyen ezzel kapcsolatos hír csakis manipuláció lehet. – Törvénysértést nem követtem el. Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárás megindítását kezdeményezem.

Milliós támogatást kapott korábban a Borkaival látható egyik lány és testvére | Magyar Hang

– Az utóbbi időben kiderült, hogy a politikai ellenfeleim mindent elkövettek, hogy adatokat gyűjtsenek rólam. Mindezt tették azért, hogy polgármesterként felállítsanak. Módszerük a botlások párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, amelyeknek egymáshoz az égvilágon semmi köze nincs. Számtalanszor bizonyítottam, hogy képes vagyok harcolni. Győr a vezetésem alatt kimagaslóan teljesített, erős város lett. Nem adom harc nélkül olyan emberek kezébe, akik képtelenek vezetni.

HIRDETÉS

– Nem lépek vissza – vonta le a végkövetkeztetést Borkai.

Ismert, a politikusról egy anonimitásba burkolózó szerző hozott nyilvánosságra már múlt pénteken olyan fotókat, amelyeken egy jachton, lengén öltözött lányok társaságában látható. Vasárnap már egy 12 másodperces videófelvételt is közzétett, amely a polgármestert konkrétan a szexuális aktus közben mutatja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,248lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek