HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Dolgoznak a c...

Dolgoznak a cenzorok: a győri médiumoknál nagyüzemben törlik a Borkai-ügyről szóló kommenteket

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Olvasóink hívták fel a figyelmünket a győri hírportálok három napja tartó megfeszített munkájára, amellyel eltüntetni igyekeznek a Borkai Zsolt fideszes polgármester botrányával kapcsolatos véleményeket. A Kisalföld.hu és a Győr Plusz Média Facebook-oldalára folyamatosan érkeznek olvasói hozzászólások, amelyek az ügy tisztázását kérik, a portálok adminisztrátorai szinte azonnal láthatatlanná teszik, vagy egyszerűen törlik a kommenteket. Mivel a polgármesterről kiszivárgott fotókról és videókról a helyi médiumok hallgatnak, a hozzászólások az ügytől teljesen független cikkek alatt jelennek meg, és onnan távolítják el szinte azonnal.

Ehhez hasonlóan Borkai Zsolt hivatalos Facebook-oldalán is folyamatosan tüntetik el a hozzászólásokat. Több felhasználó ennek ellenére folyamatosan próbálkozik. – Moderáltok ezerrel mi? Remélem melegváltás van mert fárasztó lehet. A nyelvetek közben mélyen maradjon! – írta egy kommentelő.

A KDNP helyi szervezete viszont mintha reagált volna az ügyre a Facebookon. „Akinek nincs mitől félnie azt nem lehet ijesztgetni. Akinek van elszámolni valója, azt tőlünk függetlenül el fogják számoltatni. Nem lehet feladnunk a hitünket, a céljainkat és eredményeinket azért, mert azt mondják, hogy valaki közülünk ezt, vagy azt tette. A közösségben nagy az erő” – írták az oldalukon. Hozzátették: „Megvédjük, amit a magunk hitéből és mások bizalmából felépítettünk!” Posztjukra erőteljes vélemények érkeztek: – Nagyon szép dolog kiállni egy közösségben az egyik tag mellett, de ez konkrétan az az eset, amikor okosabban lettetek volna ha hallgattok. Ti vad álkeresztények, akiknek a tízparancsolat se szent. Képmutató KDNP – fogalmazott egy hozzászóló.

Milliós támogatást kapott korábban a Borkaival látható egyik lány és testvére | Magyar Hang

Uniós támogatást nyert el korábban az egyik lány azok közül, akik szerepelnek a Borkai Zsoltról készült fotókon – derítette ki a Magyar Hang. Úgy tudjuk, a Fejér megyei lány testvérével egy menyasszonyiruha-kölcsönző megnyitására és rendezvényszervezésre kapott pénzt a fiatalok vállalkozóvá válását segítő pályázaton, mégpedig csaknem hárommillió forintot.

A többek között az 1988-as szöuli olimpián lólengésben aranyérmes Borkairól múlt hét pénteken jelentek meg fotók egy korábban ismeretlen blogon, amelyeken a győri polgármester látható, bizalmasnak tűnő közelségben két lengén öltözött fiatal nővel, egy tengeri hajón. A képen egy további nő és egy további férfi is felismerhető, utóbbi a blog állítása szerint és látszatra is Rákosfalvy Zoltán győri ügyvéd. Hétvégén újabb felvételek láttak napvilágot, és egy videót is nyilvánosságra hozott az anonim vádló.

A fideszes politikus a vádakra pénteken közleményben reagált: „A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet”. Szombaton egy családi fotót tett közzé a Facebookon, amely alá azt írta: „ Kitartunk. Jóban, rosszban.”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,748lájkolóTetszik
3,506követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Orbán ellen az erény a legveszélyesebb fegyver” – Magyar Hang-ajánló

Hármas interjú Jeszenszky Gézával, Ungváry Krisztiánnal és Reichert Jánossal. Beszélgetés Fabricius Gáborral és Pardavi Mártával. Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek