HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Letiltották a...

Letiltották a Borkai-ügyet kirobbantó blogot, a szerző új fórumon folytatja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Hétfőn dél körül eltűnt az a WordPress-blog, amely péntek óta fotókat és videókat tesz közzé Borkai Zsolt fideszes győri polgármesterről. A cikkek szerzője nem sokkal később a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a blogját letiltották, de egy másik oldalon folytatja tovább, amit elkezdett.

Dolgoznak a cenzorok: a győri médiumoknál nagyüzemben törlik a Borkai-ügyről szóló kommenteket | Magyar Hang

Borkairól múlt hét pénteken jelentek meg fotók, amelyeken a győri polgármester látható, bizalmasnak tűnő közelségben két lengén öltözött fiatal nővel, egy tengeri hajón. A képen egy további nő és egy további férfi is felismerhető, utóbbi a blog állítása szerint és látszatra is Rákosfalvy Zoltán győri ügyvéd. Hétvégén újabb felvételek láttak napvilágot, és egy videót is nyilvánosságra hozott az anonim vádló.

Milliós támogatást kapott korábban a Borkaival látható egyik lány és testvére | Magyar Hang

Lapunk már beszámolt róla, hogy a fotón látható egyik lány uniós pályázaton nyert korábban több millió forintot. Ahogyan azt is megírtuk, hogy több győri hírportálnál megfeszített munkával törlik a kellemetlen olvasói hozzászólásokat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,751lájkolóTetszik
3,786követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Vörösőr kényszerpályán

Perjessy Sándor sorsa másként is alakulhatott volna, ha a személyétől egyébiránt független káplángyilkosság nem vet árnyékot rá.