HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Üvöltve szidt...

Üvöltve szidták a tanárt a diákok egy iskolában – egy ponton meg is lökték

HIRDETÉS

Több diák is nekifeszült egy tanárnak egy iskolában – ilyen jeleneteket rögzített és a Facebookra feltett videóról számolt be a 24.hu. A közösségi oldalon a csaknem öt perces felvételhez annyit írtak, hogy egy budapesti középiskolában készült, és 15-16 éves fiatalok láthatók rajta.

HIRDETÉS

A videóban az látszik, hogy egy fiatal a tanárral a tábla előtt vitatkozik, a fiú igen közel áll a felnőtthöz, egy ponton meg is löki. Röviddel ezután több diák is felsorakozik mellé és úgy zajlik tovább a kiabálás. A tanár kezében egyébként végig egy háromszög vonalzó van.

A vita közben kicsengetnek, a fiatalok pedig elhagyják az osztálytermet, nagyjából itt véget is ér a történet.

Lázár Zsófi – NEM SAJÁT VIDEÓ! A felvétel egy Budapesti…

A portálnak több olvasója is megnevezett egy iskolát, ami a pesterzsébeti BGSZC Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskola.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,683lájkolóTetszik
2,808követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Borkai-ügy: őrizetbe vettek két prostituáltat

Kormányközeli lapok beszámolói alapján megindult a Borkai-ügy felgöngyőlgetése: a rendőrség őrizetbe vett két örömlányt, egy volt focistát pedig zsarolással vádolnak. A korrupciós szálról azonban nagy a csend.

Lemenni vidékre