HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Üvöltve szidt...

Üvöltve szidták a tanárt a diákok egy iskolában – egy ponton meg is lökték

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Több diák is nekifeszült egy tanárnak egy iskolában – ilyen jeleneteket rögzített és a Facebookra feltett videóról számolt be a 24.hu. A közösségi oldalon a csaknem öt perces felvételhez annyit írtak, hogy egy budapesti középiskolában készült, és 15-16 éves fiatalok láthatók rajta.

HIRDETÉS

A videóban az látszik, hogy egy fiatal a tanárral a tábla előtt vitatkozik, a fiú igen közel áll a felnőtthöz, egy ponton meg is löki. Röviddel ezután több diák is felsorakozik mellé és úgy zajlik tovább a kiabálás. A tanár kezében egyébként végig egy háromszög vonalzó van.

A vita közben kicsengetnek, a fiatalok pedig elhagyják az osztálytermet, nagyjából itt véget is ér a történet.

Lázár Zsófi – NEM SAJÁT VIDEÓ! A felvétel egy Budapesti…

A portálnak több olvasója is megnevezett egy iskolát, ami a pesterzsébeti BGSZC Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskola.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,294lájkolóTetszik
3,041követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Tisztelet Hodász Andrásnak

Merészelte az igazi krisztusi tanítást hangosan kimondani – a felheccelt „fehér, keresztény, heteró” népeknek. Nem is bocsátották meg neki.