HIRDETÉS
HIRDETÉS

Üvöltve szidták a tanárt a diákok egy iskolában – egy ponton meg is lökték

Szerző: | 2019. október 07., 17:47 | Belföld

Üres iskolai folyosó. Képünk illusztráció.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Több diák is nekifeszült egy tanárnak egy iskolában – ilyen jeleneteket rögzített és a Facebookra feltett videóról számolt be a 24.hu. A közösségi oldalon a csaknem öt perces felvételhez annyit írtak, hogy egy budapesti középiskolában készült, és 15-16 éves fiatalok láthatók rajta.

A videóban az látszik, hogy egy fiatal a tanárral a tábla előtt vitatkozik, a fiú igen közel áll a felnőtthöz, egy ponton meg is löki. Röviddel ezután több diák is felsorakozik mellé és úgy zajlik tovább a kiabálás. A tanár kezében egyébként végig egy háromszög vonalzó van.

A vita közben kicsengetnek, a fiatalok pedig elhagyják az osztálytermet, nagyjából itt véget is ér a történet.

Lázár Zsófi – NEM SAJÁT VIDEÓ! A felvétel egy Budapesti…

A portálnak több olvasója is megnevezett egy iskolát, ami a pesterzsébeti BGSZC Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskola.

Címkék: bántalmazás, iskola


HIRDETÉS
Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Megítélése igencsak vegyes, forrásaink olyanokat mondtak róla, hogy baromi okos, éles eszű, óriási munkabírású, de voltak olyan vélemények is, hogy agresszív, gátlástalan, sőt, reakcióiban már-már olyan tud lenni, mint egy „klimaxos nő”. Portré Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterről.

Parittya

Parittya

Az oktondi erőfitogtatás nemcsak a hétköznapi muszklibajnokok sajátja. A nagy multinacionális vállalatoké is. Ők a gazdasági élet izompacsirtái. Sosem mutatkoznak pőre valójukban.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest