HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Borkai-vide...

A Borkai-videó egyik szereplőjének cége négyszeres áron szállított ételt a diákoknak

HIRDETÉS

Győrből származó információink alapján az ördög ügyvédjeként ismert blogger által ma közölt legújabb, Borkai Zsolt botrányának részeként nyilvánosságra hozott videófelvételen Rákosfalvy Zoltán mellett rövid ideig látható alak Szabó Ervin, a Pálffy 2003 Kft. tulajdonosa.

HIRDETÉS

Az Index mai cikkében felidézi, hogy a Pálffy 2003 Kft. résztulajdonában lévő, de szintén Szabó Ervin ügyvezetésével működő Diákolimpia 2017 Kft. nevű cég négyszeres áron, 896 millió forintért szállította a győri diákolimpia részvevői számára az ellátást. A portál emlékeztet arra, hogy a másik pályázatot, amely 229 millió forintért vállalta volna az étkeztetést, érvénytelennek nyilvánították. A számítások szerint, még a maximális számú adaggal számolva is 3584 forintra jön ki egy adag étel, ami a közétkeztetési viszonyokat figyelembe véve kiemelkedően magasnak számít.

Borkai Zsolt megszólalt: Megbántam, amit tettem, de nem mondok le és nem lépek vissza | Magyar Hang

Mint ismert, Győr fideszes polgármesteréről múlt péntek óta szivárogtat fotókat és videófelvételeket egy magát ügyvédnek mondó, de névtelenségbe burkolózó szerző. Az első napokban alapvetően azon volt a hangsúly, hogy Borkai Zsolték lányok társaságában múlatták az időt, még a szexuális aktusról is megjelent két rövidebb videó.

A szerző ugyanakkor állítja, hogy korrupciós szálról is hoz majd nyilvánosságra adatokat. A sajtó közben már hosszasan beszámolt a polgármester körének ügyeiről, például arról, hogyan lehetett keresni a későbbi Audi-telek adásvételén 4-5 milliárd forintot.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,709lájkolóTetszik
2,810követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Nincs két Fidesz – Magyar Hang-ajánló

Tarlós István-, Péterffy Attila- és Kaláka-interjú, riport az ország egyik legszegényebb településéről. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 65. – Hogy lett a Nélküledből antiszemita uszítás?

Dévényi István vendégei: Ónody-Molnár Dóra, a 168 Óra munkatársa és Lakner Dávid, a Magyar Hang újságírója.