HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Borkai-vide...

A Borkai-videó egyik szereplőjének cége négyszeres áron szállított ételt a diákoknak

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Győrből származó információink alapján az ördög ügyvédjeként ismert blogger által ma közölt legújabb, Borkai Zsolt botrányának részeként nyilvánosságra hozott videófelvételen Rákosfalvy Zoltán mellett rövid ideig látható alak Szabó Ervin, a Pálffy 2003 Kft. tulajdonosa.

Az Index mai cikkében felidézi, hogy a Pálffy 2003 Kft. résztulajdonában lévő, de szintén Szabó Ervin ügyvezetésével működő Diákolimpia 2017 Kft. nevű cég négyszeres áron, 896 millió forintért szállította a győri diákolimpia részvevői számára az ellátást. A portál emlékeztet arra, hogy a másik pályázatot, amely 229 millió forintért vállalta volna az étkeztetést, érvénytelennek nyilvánították. A számítások szerint, még a maximális számú adaggal számolva is 3584 forintra jön ki egy adag étel, ami a közétkeztetési viszonyokat figyelembe véve kiemelkedően magasnak számít.

Borkai Zsolt megszólalt: Megbántam, amit tettem, de nem mondok le és nem lépek vissza | Magyar Hang

Mint ismert, Győr fideszes polgármesteréről múlt péntek óta szivárogtat fotókat és videófelvételeket egy magát ügyvédnek mondó, de névtelenségbe burkolózó szerző. Az első napokban alapvetően azon volt a hangsúly, hogy Borkai Zsolték lányok társaságában múlatták az időt, még a szexuális aktusról is megjelent két rövidebb videó.

A szerző ugyanakkor állítja, hogy korrupciós szálról is hoz majd nyilvánosságra adatokat. A sajtó közben már hosszasan beszámolt a polgármester körének ügyeiről, például arról, hogyan lehetett keresni a későbbi Audi-telek adásvételén 4-5 milliárd forintot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,963lájkolóTetszik
3,642követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek