HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai-ügy: N...

Borkai-ügy: Novák Katalin is megszólalt

HIRDETÉS

Nem viselkedett példaértékűen – ezt mondta Novák Katalin, amikor az Index Borkai Zsolt botrányáról kérdezte. A család- és ifjúságügyi államtitkárt egy vidéki óvodaavatón szólította le a portál azzal, hogy miközben a Fidesz keresztény konzervatív közösségként határozza meg magát, egyik tagjukról videó készült, amint családapaként egy jachton több lány társaságában múlatja az időt.

HIRDETÉS

Novák Katalin rossz dolognak nevezte a történteket, sajnálatát fejezte ki, de azt is leszögezte, hogy ezt Borkai Zsoltnak a családjával kell rendeznie. Azt pedig nem gondolja, hogy egy pártnak kellene ítélkeznie, vagy bármilyen döntést meghoznia ezután a sorsáról. – Nem hiszem, hogy ennek az kellene, hogy legyen a következménye, hogy mondjuk a Fidesz a soraiból kizárja – mondta. Az államtitkár arról is beszélt, hogy a Fidesz egy igen nagy párt, nagyon sok tagja van, vannak olyanok is, akik „elbotlanak, hibáznak”.

Borkai Zsolt megszólalt: Megbántam, amit tettem, de nem mondok le és nem lépek vissza | Magyar Hang

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a XVIII. kerület fideszes polgármesterét is kérdezték Borkai Zsoltról. Ughy Attila azt mondta, hogy a botránynak van egy “piszkos magánéleti része”, amit a családon belül kell rendezni és nem tartozik a közre. Ha pedig egy közösség mégis bízik a polgármesterben és el tud tekinteni ettől, az az ő ügyük.

Borkai Zsolt a botrány kirobbanása után már kiposztolt egy fotót családja társaságában azzal a felirattal, hogy kitartanak jóban, rosszban. A magánéletről azonban egyre inkább kezd elterelődni a hangsúly abba az irányba, hogy pontosan milyen ügyei voltak az ominózus hajón Borkai Zsolttal ott lévőknek, például Rákosfalvy Zoltán ügyvédnek. A témában múlt péntek óta folyamatosan szivárogtató ismeretlen is azt ígérte, hogy hamarosan már a korrupciós szállal jelentkezik.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,930lájkolóTetszik
2,830követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek