HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai-ügy: N...

Borkai-ügy: Novák Katalin is megszólalt

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Nem viselkedett példaértékűen – ezt mondta Novák Katalin, amikor az Index Borkai Zsolt botrányáról kérdezte. A család- és ifjúságügyi államtitkárt egy vidéki óvodaavatón szólította le a portál azzal, hogy miközben a Fidesz keresztény konzervatív közösségként határozza meg magát, egyik tagjukról videó készült, amint családapaként egy jachton több lány társaságában múlatja az időt.

Novák Katalin rossz dolognak nevezte a történteket, sajnálatát fejezte ki, de azt is leszögezte, hogy ezt Borkai Zsoltnak a családjával kell rendeznie. Azt pedig nem gondolja, hogy egy pártnak kellene ítélkeznie, vagy bármilyen döntést meghoznia ezután a sorsáról. – Nem hiszem, hogy ennek az kellene, hogy legyen a következménye, hogy mondjuk a Fidesz a soraiból kizárja – mondta. Az államtitkár arról is beszélt, hogy a Fidesz egy igen nagy párt, nagyon sok tagja van, vannak olyanok is, akik „elbotlanak, hibáznak”.

HIRDETÉS
Borkai Zsolt megszólalt: Megbántam, amit tettem, de nem mondok le és nem lépek vissza | Magyar Hang

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a XVIII. kerület fideszes polgármesterét is kérdezték Borkai Zsoltról. Ughy Attila azt mondta, hogy a botránynak van egy “piszkos magánéleti része”, amit a családon belül kell rendezni és nem tartozik a közre. Ha pedig egy közösség mégis bízik a polgármesterben és el tud tekinteni ettől, az az ő ügyük.

Borkai Zsolt a botrány kirobbanása után már kiposztolt egy fotót családja társaságában azzal a felirattal, hogy kitartanak jóban, rosszban. A magánéletről azonban egyre inkább kezd elterelődni a hangsúly abba az irányba, hogy pontosan milyen ügyei voltak az ominózus hajón Borkai Zsolttal ott lévőknek, például Rákosfalvy Zoltán ügyvédnek. A témában múlt péntek óta folyamatosan szivárogtató ismeretlen is azt ígérte, hogy hamarosan már a korrupciós szállal jelentkezik.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,648lájkolóTetszik
3,166követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek