HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Cáfol a Borka...

Cáfol a Borkai-ügyben az ördög ügyvédjeként megnevezett jogász

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

– Semmi közöm a Borkai-féle skandalumhoz, meg fogom tenni a szükséges lépéseket – ezt nyilatkozta lapunknak az az ügyvéd, akit a Borkai Zsoltról szivárogtató oldalon az egyik hozzászólásban megneveztek, mint a lehetséges szerző. M. Lénárd szerint az ominózus képeken és videón is felismerhető hölgyeket és urakat kellene megkérdezni, vajon ki lehet az, aki közreadta az információkat.

Hozzátette, ő is csak egy, a számára átküldött üzenetből értesült arról, hogy őt nevezte meg az ördög ügyvédjeként a blog “plussmaci01” nevű hozzászólója. A felhasználót nyilván nem lesz nehéz megtalálni, akinek felelni kell tettéért.

Múlt péntek, vagyis a Győr fideszes polgármestere körül kirobbant botrány kezdete óta megy a találgatás, vajon ki lehet a névtelenségbe burkolózó, magát az ördög ügyvédjének nevező ismeretlen, aki napról-napra szivárogtat információkat Borkai Zsolttal összefüggésben. A szerző magát ügyvédnek mondja, ám kilétét – a maga szempontjából érthető módon – nem fedi fel.

Borkai Zsolt megszólalt: Megbántam, amit tettem, de nem mondok le és nem lépek vissza | Magyar Hang

Még a mai napra, vagy szerdára egyébként újabb, ezúttal korrupciós szálat érintő információkat ígért. Időközben a 24.hu arról ír, hogy az ominózus képeken és videókon szereplő Rákosfalvy Zoltán ügyvédhez köthető Immobilien Trade Center Kft.-ből a luxemburgi tulajdonos képviselője 250 millió forintos osztalékot vett ki néhány héttel az adriai luxushajókázás előtt. Volt miből, hiszen a hivatalos beszámoló szerint a kivétel után is maradt majdnem három és fél milliárd forint a cég eredménytartalékában.  

HIRDETÉS

Borkai több napon keresztül tartó hallgatás után hétfőn szólalt csak meg, egy videóüzenetben azt mondta, hogy a róla megjelent felvételek több éve készültek, részben manipuláltak, részben valódiak. Politikai ellenfeleit hibáztatta és azt is leszögezte, hogy nem lép vissza.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,693lájkolóTetszik
3,471követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek